Halil Ünal ve yönetimi yoğun mesaide!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Halil Ünal ve yönetimi yoğun mesaide!
A
a

Eskişehirspor’da 6 Haziran’da yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul öncesi Eskişehirspor yönetimi mali bilançoyu açıklamak için hazırlıklarını yapıyor. Yönetim ayrıca yeni sezon hazırlıklarını da hızlandırdı. 

Sütiş Eskişehir

NET BİR BİLANÇO AÇIKLANACAK 

Eskişehirspor yönetimi kulübün mali tablosunu ortaya sermek için çalışmalarını sürdürüyor. Es Es’in kurmayları 3 mali müşavir ile anlaşıp kulübün mali tablosunu gerçekçi bir şekilde çıkarmak için talimat verdi. Hem olağanüstü seçimli genel kurulun hem de mali genel kurulun yapılacağı 6 Haziran tarihinde delegelere net bir bilançoyu ortaya koymaya hazırlanan yönetim yoğun bir mesai içine girdi.

ALT YAPIDAN RAPOR İSTENİLDİ 

Ayrıca Eskişehirspor yönetiminin yeni sezon hazırlıkları içinde çalışmalara başladığı öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde Alt yapı teknik adamları Orhan Türkmengil, Ceyhun Göray ve Serkan Topkaya ile bir toplantı yaparak, alt yapıyla ilgili ayrıntılı bir rapor aldığı öğrenildi. Adaylık için ismi geçen başkan yardımcılarının önümüzdeki sezon alt yapıya büyük önem verecek. 

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR 

Ayrıca, 31 Mayıs tarihi itibari ile sözleşmesi sona eren oyuncuların yanı sıra, kulübe ihtar çeken isimler ile de ön görüşmeler yapmaya başlayan Eskişehirspor yönetimi ödeme planı çıkarmaya başladığı ve şartlarına uyan oyuncular ile sıkı bir görüşme halinde olduğu öğrenildi. Ayrıca başkan Halil Ünal’ın genel kurulda kurmayları Erdal Şahbaz ve İsmail Ilgaz’a destek vereceği biliniyor. 

Kaynak: Anadolu Gazetesi

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi