Halil Ünal mesaiye başlıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Halil Ünal mesaiye başlıyor
A
a

Transfer tahtasını açamayınca ligin ilk haftasına genç takımla çıkmak zorunda kalan Eskişehirspor’da kaynak arayışları sürüyor. Başkan Halil Ünal 21 dosyada olumlu sonuçlar alarak Balıkesir maçına yeni transferlerle çıkmayı hedefliyor.

Sütiş Eskişehir
Genç takımla çıktık
Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Eskişehirspor transfer tahtasını açamayınca büyük bir kriz yaşadı. Kırmızı Şimşekler ligin ilk haftasında oynadığı Giresunspor karşılaşmasına genç oyuncularıyla çıkmak zorunda kaldı. Hal böyle olunca Es Es ne yazık ki deneyimli isimlerden oluşan Karadeniz ekibine 3-1 mağlup olmaktan kurtulamadı. Siyah Kırmızılı ekip böylelikle lige mağlubiyetle başlamış oldu.

Yeni transfer bekliyor
Giresunspor maçı öncesi transfer tahtasını açmak ve yeni transferlere lisans çıkarmak için büyük uğraş veren Başkan Halil Ünal ne yazık ki yaptığı girişimlerden olumlu sonuç alamamıştı. Ünal, Giresun maçının ardından tekrar tüm mesaisini lisans çıkarma işlemlerine verdi. Bir takım görüşmeler yapan Ünal bu hafta içinde olumlu sonuçlar alarak yeni transferlere lisans çıkarmayı hedefliyor.

Görüşmeler yapılacak
Alacakları bulunan isimlerle görüşme yapan Ünal’ın önünde 21 dosya bulunuyor. Son günlerde yaşanan kur farkı nedeniyle alacağı bulunan futbolcuların ücretleri de arttı. Ünal, bu hafta içinde alacağı oyuncularla görüşüp muvafakat almaya çalışacak. Eğer bunda sonuç alamaz ise Eskişehirspor’un acil olarak 20 milyon civarında ödeme yapması gerekecek. Eğer bunda da sonuç alınamaz ise Es Es, Balıkesir maçına da genç oyuncularıyla çıkacak.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali 14 Ağustos 2018 14:19

İmza atmayanlar kendileri bilir bu kulüp kapanırsa dahada açılmaz avuçlarını yalarlar onlar bu paralarını alabilmeleri için es esin süper lige çıkması lazım.

1 6 Cevap Yaz
Emre 14 Ağustos 2018 13:21

Halil Başkan büyuk ölçüde lisans işini çözmüş Balıkkesir maçına as oyuncularla çıkıyoruz merak etmeyin.

3 6 Cevap Yaz
burak

kaynağın neresi ?

0 5
Emre

Akif Yer

2 1
Es 14 Ağustos 2018 13:20

Büyükşehir belediye

3 2 Cevap Yaz
Orkun 14 Ağustos 2018 12:58

Değil Büyükşehir Belediye, takıma hocanın adını verseniz yinede zırnık koklatmaz.

1 3 Cevap Yaz
musa

Adam haklı. Zaten belediye muhalif olduğu için imkanları kısıtlı, birde kalkıp zamanında yanlış yöneticiler yüzünden heba olan paraları kalkıpta hocanın üstlenmesini beklemek ne kadar mantıklı? Biraz empati kurmak lazım . Ben parayı car cur edeyim borçlanayım, hiçbir yaptırım olmasın sonra hoca benim borcumu ödesin. oh ne ala

1 8
YİRMİALTI 14 Ağustos 2018 11:06

BAŞKAN SANA DA SÖYLÜYORUM MURATA DA SÖYLEDİM HOCA YA GİT BB YAPMASINI SAĞLAYIN BAŞKA ÇIKAR YOLU YOK EL YAPIYOR HOCA BAKIYOR NE EDİN EDİN HOCANIN BB YAPMASINI SAĞLAYIN ESESİMİZİN KURTULUŞ YOLU BUDUR BAŞKA YOL YOKTUR ZAMAN GEÇMEDEN İŞ İŞTEN GEÇMEDEN HOCANIN İNADINI KIRIN BB YAPMASINI SAĞLAYIN

6 4 Cevap Yaz
Metin

BB nedir ya

1 2
Namık

BB biri bizi gözetliyor değildir.. BB büyük şehir belediye demektir.

1 1
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi