Halil Ünal'ın elini kolunu bağlayan tek şey para

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Halil Ünal'ın elini kolunu bağlayan tek şey para
A
a

Halil Ünal henüz ne teknik direktöre ne de futbolculara imza attırabildi. Ünal’ın elini kolunu bağlayan en büyük engel ve neden belli… Para... Para... Para...

Sütiş Eskişehir
Fransız devlet adamı Napolyon Bonaparte’ın yüzyıllar önce söylediği  “Para, Para, Para” sözü şimdi ise Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal’ın dilinden düşmüyor.

Başkan Halil Ünal yeni sezonda iddialı bir kadro oluşturmak istese de önündeki en büyük engel para. Tekrar başkan olan Ünal maddi kaynağı bulamadığı için transfer yapamadı.
 
İmza attıramadı
12 gün önce yeniden başkan seçilen Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal henüz hiçbir transfere imza atamadı. Kongre günü yaptığı açıklamada “Şampiyon olmak için çalışmalarımıza başlayacağız. İyi transferler yapacağız” demişti. Ancak Halil Ünal 12 gün geçmesine rağmen resmi imzaları attıramadı. Başkan Halil Ünal’ın önündeki en büyük engel her zaman olduğu gibi para…

Destek gelmedi
Ankara ve İstanbul’da sürekli destek arayışlarını sürdüren Başkan Halil Ünal ülkede yaşanan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi nedeniyle söz aldığı maddi kaynakları henüz göremedi. Gelecek maddi kaynakları bekleyen Ünal’ın hem iç hem de dış transferde harekete geçmesi bekleniyor. Ancak öncelikle Ünal’ın teknik direktörlük konusunu çözmek istiyor. Başkan Ünal hem Ümit Özat hem de Yılmaz Vural’a imza attıramamıştı.
 
Kaynak : anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ahmet yılmaz 26 Haziran 2018 09:36

Arkadaşlar ben dün bir yorum yazmıştım. Yayınlamayacağınızı bildiğim halde yazmıştım. Eskişehirsporu sizin gibi kral çıplakcılar bu hale getirdi. Bilesiniz.

0 2 Cevap Yaz
Hazar 26 Haziran 2018 09:24

Mübarek adam o kadar atıp tuttu sonuç:💩

0 1 Cevap Yaz
gürcan 25 Haziran 2018 23:07

eskişehirin zenginleri var ellerini ceplerine atsınlar taraftar ne kadar verebilir her maça geliyorlar çoğu gariban

0 1 Cevap Yaz
Ahmet olcay 25 Haziran 2018 16:53

Para olsa bende yaparım 😁

1 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi