Halil Ünal galibiyet sonrası büyük konuştu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Halil Ünal galibiyet sonrası büyük konuştu!
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal Samsunspor galibiyeti sonrası ES TV’ye konuştu. Ünal galibiyeti Emniyet Müdürü ve Es Es taraftarına armağan ettiğin belirterek, takımın küme düşmeyeceğini söyledi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal ES TV’de Aytaç Ersoy’a konuştu. Halil Ünal “Bizim takımımızın yeri burası değil. Malum savaştığımız ekonomik sıkıntılar var. Dolasıyla bir şansızlıkta vardı aslında. Samsunspor karşılaşmasını kazanacağımızı biliyorduk. Biz kadro olarak bu ligde birçok takımın önündeyiz. Oyuncularımızı ve teknik ekibi tebrik ediyorum. Bir haftadır çok iyi hazırlanıyorduk bu maça. Dolasıyla efsane büyük taraftarımızı da tebrik ediyorum. Bu üç puanı da değerli emniyet müdürümüz Engin Dinç’e ve efsane taraftarımıza hediye ediyorum. Müdürümüz çok heyecanlıydı. Oda çok mutlu oldu” dedi.

Kalan maçlar içinde konuşan Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal, “Her şey bitmiş değil. Önümüzde üç maç daha var. Her ne kadar fikstür avantajı bizde olsa da oynamadan kazanılan maç yok. Gaziantep maçına da çok iyi hazırlanıp galibiyet almak için oraya gideceğiz. Kalan 3 maçtan 9 puan alarak rahatlamak istiyoruz. Bunu başarabilecek güçteyiz. Oyuncularımıza güveniyoruz. Sadece bu kulübün ekonomisini yönetebilmek önemli... Geliri olmayan bir kulüp yönetiyoruz. Ciddi borçlarla mücadele ediyoruz” ifadelerine yer verdi.  

Bir yandan küme düşmeme mücadelesi verdiklerini diğer yandan ise gelecek sezonun kadrosunu kurmaya çalıştıklarını da sözlerine ekleyen Ünal, “Ama bunların hepsini bir tarafa bırakıp gelecek sezonun kadrosunu oluşturmaya çalışıyoruz. Altyapıdan gelen oyuncularımızı görüyorsunuz. Üstüne düşeni yapıyor ve iyi mücadele ediyor. Çekirdek kadro belirlemek lazım... İnşallah Gaziantep maçından sonra rahatlarız diye düşünüyorum. Biz bu kümede kalacağız. Taraftarımız şüphe duymasın. Endişe yok” dedi. 

Son olarak gelecek sezon için konuşan Ünal şunları söyledi; “Parayı öderseniz transfer yasağını açarsınız. Bizde açıp seneye şampiyon olacak bir kadro kurulacak.
Ama bu şehrin birlikteliğe ihtiyacı var. İşte böyle kendi arkadaşlarımızla, lobilerimizle var mıyız yokmuyuzu oynarsın. Ama şehirde bir birliktelik olursa fitnelik fesatlık, olmazsa bu takım hak ettiği yere gelir. Takım yok olmasın diye geldik. Görüyorsunuz Samsunspor’u. Kimse sahip çıkmadı kayyum atandı. Bu takımı şampiyon yaparız, çok yaptık yine yaparız. Kimsenin şüphesi olmasın” 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hakan 18 Nisan 2018 07:39

Son maçlar belli olmaz.Rakipler 3 maçı da kazanabilirler.Çoğu takım önümüzdeki senenin planlarını yapacak.Beklenmedik sonuçlar çıkabilir.Bizim 3 maçı da almaya çalışmamız gerekir.En küçük ihtimal zora sokar.

0 0 Cevap Yaz
Fehmi Tongul 17 Nisan 2018 21:43

Bravo Başkan.

0 0 Cevap Yaz
Es26 17 Nisan 2018 18:25

Ligde kalacağız demek büyük konuşma olmuş

2 0 Cevap Yaz
Nadir 17 Nisan 2018 17:57

Büyük kunuşmayalım. Antep gen.,çok kaşan takım. İnsallah yeneriz.

0 1 Cevap Yaz
Patron 17 Nisan 2018 08:57

Hadi bakalım 💰

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi