Halil Ünal: Bu saatte hoca mı değiştireceğiz?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Halil Ünal: Bu saatte hoca mı değiştireceğiz?
A
a

Eskişehirspor'da Yücel İldiz'in istifa edeceği söylentilerine Halil Ünal şu cevabı verdi: Bu saatte hoca mı değiştireceğiz?

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor başkanı Halil Ünal Yücel hocanın istifa ettiği haberlerine net cevap vererek “Maç sonu Yücel hoca ile hiç görüşmedim. Zaten görüşüp de hocayı istifa ettirecek halimiz yok” dedi.

İstikbal Gazetesi'ne konuşan Halil Ünal “En çok son 3 maçta aldığımız 1 puana üzülüyorum. Artık her maç zor. Takımı zorlu Ankaragücü maçına motive etmeliyiz. Biz kalan 7 maçta alabildiğimiz en fazla puanı almak istiyoruz” dedi.

Altınordu yenilgisi ile üzülen Eskişehirspor’da başkan Halil Ünal teknik direktör konusunda ise “Bu saatte hoca mı değiştireceğiz” dedi.

Evinde Altnordu’ya mağlup olan Eskişehirspor’da maç sonu teknik patron Yücel İldiz yaptığı açıklamalarda adeta istifa sinyali verirken, “Başkan Halil Ünal ile görüşeceğiz. Eskişehirspor için ne yapılması gerekiyorsa yapacağız "demişti.

Eskişehirspor başkanı Halil Ünal “Herkes maçı izledi. Bireysel hatalar sonucu rakibimize mağlup olduk. Ben böyle bir sonuç beklemiyordum. Ama futbolda böyle şeyler oluyor. En üzüldüğüm ise 6-7 puan alacağımız son 3 maçtan sadece 1 puan almak” dedi.

“HOCAYI DEĞİŞTİRECEK HALİMİZ YOK”
Yücel hoca ile yola devem edeceklerini de belirten başkan Ünal “Maçtan sonra Yücel İldiz ile hiç bir görüşme yapmadım. Zaten görüşüp de bu saatten sonra hocamızı mı değiştireceğiz. Önümüzde Ankaragücü deplasmanı var. Bugün itibari ile bu maça hazırlanacağız. Takımı bu zor deplasmana motive edeceğiz” dedi.

“HER MAÇ ZOR

Ligde kalan 7 haftayı da değerlendiren Ünal “Bu sezon lig oldukça enteresan. Üst üste iki maç alan takım üst sıraları, mağlup olan takım ise alt sıraların hesabını yapıyor. Biz kalan 7 maçta alabildiğimiz en fazla puanı almak istiyoruz. Artık her maç zor. Rakiplerin de birbirleri ile ve zorlu maçları bulunuyor. Ama biz öncelikle kendi işimize bakıyoruz” dedi.

YÜCEL İLDİZ: İSTİFA HEBERLERİ DOĞRU DEĞİL

Öte yandan Radyospor programcısı Salim Manav'a konuşan Yücel İldiz, "İstifa ettiğim şeklindeki haberler doğru değil. Her maç sonrasında Sayın Başkan Halil Ünal'la durum değerlendirme toplantısı yapıyoruz. Eskişehirspor'u bu kötü durumdan hep birlikte kurtaracağız" dedi.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
taraftar 14 Mart 2018 17:28

sayın başkanım oyuncuyu satmıyosunuz takıma almıyosunuz da hoca değiştirmeye mi korkuyosunuz gemi de kalmıyo kaptanda kalmıyo batmamıza az kaldı yanlış kararlar bunlar siz böyle yapmazdınız bi şeyler oluyo ama ne .....

0 0 Cevap Yaz
bahaddin 14 Mart 2018 17:09

Halil başgan seni değiştirsek...

0 1 Cevap Yaz
ömer 14 Mart 2018 11:15

bence de bu saatte hoca değişimi eskişehirspor için harakiri gibi bir şey olur.

0 1 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 14 Mart 2018 10:19

Al gazı alll

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi