Giresunspor - Eskişehirspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Canlı yayın

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Giresunspor - Eskişehirspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Canlı yayın
A
a

Eskişehirspor TFF 1. Lig’in 12’nci haftasında Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek sorularının cevabı haberimizde.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor TFF 1. Lig’in 12’nci haftasında Giresunspor ile karşılaşacak. Eskişehirspor’da Teknik Direktör İlhan Var deplasmanda öncelikle yenilmemeyi hedefliyor. Var, alınacak her puanın takıma büyük moral kazandıracağının farkında.
 

Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Eskişehirspor Giresunspor ile bugün (05.12.2020) saat 13.30’da karşı karşıya gelecek.

Eskişehirspor maçı hangi kanalda? Şifresiz mi?

5 Aralık 2020 Cumartesi (bugün) 13.30’da başlayacak olan Giresunspor – Eskişehirspor maçı TRT ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Eskişehirspor maçını kim yönetecek?

Maçta İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Yiğit Arslan düdük çalacak. Arslan’ın yardımcılıklarını ise Mehmet Emin Tuğral ve Emir Eray Eyisoy üstlenecek. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Batuhan Gültek olacak. Yiğit Arslan Eskişehirspor’un en son 20 Haziran 2020 tarihinde deplasmanda oynadığı ve 1-0’lık mağlubiyetle sahadan ayrıldığı maçını yönetmişti.

giresunspor eskisehirspor maci ne zaman saat kacta canli yayin 05 12 2020

Eskişehirspor 17 galibiyet aldı
TFF 1. Lig’in 12’nci haftasında yarın Giresunspor ile Eskişehirspor karşı karşıya gelecek. İki ekip tarihlerinde 31’inci kez karşılaşacak. Oynanan 30 karşılaşmanın 17’sini Es Es kazanmış durumda.
İlk olarak 1971-72 sezonunda karşı karşıya gelen iki ekip bugüne kadar 30 kez kozlarını paylaştı. Eskişehirspor bu karşılaşmaların 17’sinden galip ayrılırken Giresunspor ise 8 kez kazanan taraf oldu. 5 karşılaşmada ise ekipler birbirine üstünlük kuramadı. Geçen sezonun iki takımın Giresun’da karşılaştığı maçı ev sahibi ekip 3-1 kazanmıştı. Ligin ikinci devresinde Eskişehir’de oynanan maçta gülen taraf 2-0’lık skorla yine Karadeniz temsilcisi oldu. Es Es, geçen sezon rakibine iki maçta da kaybetti.

Giresunspor zirveyi hedefliyor
Eskişehirspor’un yarınki rakibi Giresunspor, TFF 1. Lig’de geride kalan 11 maçta sahadan 4 kez galibiyetle ayrıldı. 5 kez berabere kalan Karadeniz ekibi, yeşil sahadan 2 kez mağlup ayrıldı. Ligin ilk haftasında deplasmanda Balıkesirspor’a 3-1 kaybeden Giresunspor, 7’nci haftada ise evinde Ümraniyespor’a evinde 1-0 yenildi. 17 puanı bulunan Giresun ekibi 8’inci basamakta yer alıyor.

Eskişehirspor’da ilk hedef yenilmemek
Ligde bir türlü istenilen performansı sergileyemeyen ve küme düşme hattına demir atan Eskişehirspor’da moraller bir hayli bozuk. Son olarak sahasında Altınordu’yu ağırlayan Kırmızı Şimşekler, rakibi karşısında çok kötü bir performans sergiledi. Maçta gol pozisyonuna dahi giremeyen, mücadelede sadece 1 şut çekebilen Es Es, evinde rakibine 2-0 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Umut aşılıyor
Eskişehirspor Teknik Direktörü İlhan Var, cumartesi günü oynanacak olan Giresunspor karşılaşması öncesi takımının moralini yerine getirmeye çalışıyor. Altınordu mağlubiyetinin izlerini silmeye çalışan genç teknik adam, Giresunspor maçından umutlu olduğunu futbolcularına aşılıyor. İlhan Var ayrıca, Karadeniz’den alınacak her puanın takıma büyük moral kazandıracağına inanıyor.

Eskişehirspor’da koronavirüs vakaları artıyor!
Koronavirüs vakaları Eskişehir’de artmaya devam ederken, son günlerde Eskişehirspor’da da vaka sayıları artmaya başladı. Geçtiğimiz hafta 3 futbolcunun testi pozitif çıkarken, 2 Aralık Çarşamba günü kulüpten yapılan açıklamada yeni yapılan test sonuçlarına göre tam 9 futbolcuda koronavirüs vakasına rastlandı.

4 altyapı ve 5 A takım oyuncusunun sonuçlarının pozitif çıkması, sıkışık maç takviminde teknik kadroyu zor durumda bıraktı. 14 gün içinde 4 lig ve 1 kupa maçına çıkacak olan Eskişehirspor’da, sonuçları pozitif çıkan oyuncular hakkında resmi bir açıklama yapılmazken, alınan bilgilere Erdal Akdari ve Berkay Tanır’ın testi pozitif.

Forma yüzü göremiyor
Eskişehirspor’da sezon başında sıkıntılar yaşayan ve uzun bir süre kulübüyle sözleşme uzatmayan Alperen Kocabaş daha sonra ikna olarak geri dönmüştü. Ancak sezon öncesi hazırlık dönemi geçiremeyen genç futbolcu bu sezon formaya hasret kaldı. Hem antrenman hem de maç eksiği bulunan Alperen sadece 6 maçta forma giyebildi. Genç futbolcu geçtiğimiz sezon 16 maçta görev yaptı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Yorumcu 5 Aralık 2020 15:09

Yenilgi alacağımız kesin, onun için lütfen artık klübün kapısına kilidi vurun,vurun ki artık bu taraftarlara eziyet vermeyin..Zaten ligin başından beri belli idi bu kadro ve oyunla bu ligde başarılı olamayacağınız. Bu saatden sonra bu takımı kimse kurtaramaz..

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi