Geldik gördük yendik

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Geldik gördük yendik
A
a

3. Lig’de yaşam mücadelesi veren Eskişehirspor, 1922 Konyaspor karşısında zafere ulaştı. 90’ncı dakikada Arda Okumuş’un golüyle maçı kazanan Es Es, kümede kalma ateşini yaktı.

Sütiş Eskişehir
Mücadelenin ilk 15 dakikası dengeli geçti. 20’nci dakikada Es Es penaltı bekledi. Kullanılan taç atışında Berkay ceza sahası içinde yerde kalırken maçın hakemi oyunu devam ettirdi. Şİmşekler 34’üncü dakikada gole çok yaklaştı. Defansın arkasına iyi sarkan Tolga Yakut kaleci ile karşı karşıya kaldı. Topa vurmakta geciken Tolga yerde kaldı, ancak hakem oyunu devam ettirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

BASKILI OYNADIK
İkinci yarıya Es Es oldukça baskılı başladı. Onur Arı ve Bartu ile rakip kalede gol arayan Şimşekler, 71’de rakip kaleye etkili geldi. Onur ceza sahasında buluştuğu topu kaleye yolladı kaleci topu kurtardı. 83’üncü dakikada ev sahibi ekip gole çok yaklaştı. Sağ kanattan gönderilen topa iyi yükselen Yaşar, net pozisyonda çerçeveyi bulamadı.

ARDA GOLÜ GETİRDİ
Es Es aradığı golü 90’ncı dakikada buldu. Sol kanattan Ayhan Taşlı’nın kullandığı serbest vuruşta arka direkte topla buluşan Arda Okumuş topu ağlara yolladı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Skoru korumayı başaran Eskişehirspor rakibini tek golle yenerek bu sezon deplasmanda ilk 3 puanını almış oldu.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Emre Özbayer 1922 Konyaspor ile oynanan karşılaşmanın ilk 11’nde değişikliklere gitti. Geçtiğimiz hafta oynanan Derincespor maçındaki ilk 11’den farklı olarak Eren Altıntaş’ın yerine Kaan Gaman, Cihangir Çağlıyan’ın yerine ise Muhammet Yahya Akbulat’a şans tanıdı. Kaan Gaman orta sahada mücadele ederken, Yunus Emre sağ açıkta görev yaptı.

YENİDEN İNANDIK VE KAZANDIK 
Eskişehirspor Teknik Direktörü Emre Özbayer galibiyet sonrası ESTV’ye konuştu. Özabayer, “Çocukların isteği, arzusu, burası için kendilerini adamaları tamamen kendilerini vermeleri bu oyunu bu oyunu ve skoru getirdi bize. Çok mutluyuz. İnşallah bu 3 puanın çevresinde şehir olarak kenetlenerek kulübü hak ettiği yerlere hep beraber taşırız. Maç ritmini yakalamak için 2 günde bir teknik-taktik çift kaleler yaptık. Maç ritmini tekrar yakalamak adına planlamayı yaptık. Yeniden inandırdık. İnananlarla geldik zor deplasmana. Rakip genç dinamik bir takım. Deplasmanda 3-1’le grubun iyi takımlarından birini (Karaköprü BLD) yenen bir takımın bütün motivasyonuna rağmen bunu kırarak daha erken de skoru yakalayabilirdik. İyi mücadele verdik. Oyunculara inancımız geldiğim günden beri tam. Bunun meyvesini aldık. İnşallah süreç istediğimiz şekilde devam eder ve camia, büyük kulüp yeniden hak ettiği yere döner” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi