Gaziantepspor Eskişehirspor maçına çıkacak mı?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Gaziantepspor Eskişehirspor maçına çıkacak mı?
A
a

TFF 1.Lig 32.haftasında Gaziantepspor Eskişehirspor ile karşı karşıya gelecek. 

Sütiş Eskişehir

Gaziantepspor maçı hazırlıklarını dün sabah saatlerinde Eskişehir Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gerçekleşen antrenman ile tamamlayan Es-Es, Teknik Direktör Yılmaz Vural yönetiminde yaklaşık 65 dakika çalıştı. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman, koordinasyon ve reaksiyon çalışması ile devam etti. 5'e 2 top kapma ve streching ile son bulan bulan antrenmanın ardından Eskişehirspor Gaziantep'e gitti.

 

Gaziantepspor Eskişehirspor maçına çıkacak mı?

Eskişehirspor’un bugünkü rakibi Gaziantepspor’un maça çıkıp çıkmayacağı henüz belli olmadı. Geçtiğimiz gün Gaziantepspor Teknik Direktörü Faik Demir maça çıkamayacak durumda olduklarını söylemişti.


Biletler satışa çıkmadı!

Ayrıca öğrenilen bilgiye göre bu karşılaşmanın biletleri henüz satışa çıkmadı.

Bugünkü maçın oynanıp oynanmayacağı henüz netlik kazanmadı. anadolugazetesi.com olaarak gelişmeleri yakından takip ediyoruz...


Teknik Direktör ne demişti?

Eskişehirspor'la yapacakları maçın ligin kaderi için çok önemli olduğunu vurgulayan Teknik direktör Faik Demir, "Ben, kulübün maça çıkabilmesi için bireysel olarak her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım ama bireysel olarak çabam ne kadar sonuç verir bilemem. İnşallah kentimiz bu takıma sahip çıkar ve Eskişehirspor maçına çıkıp hezimete uğramadan alnımızın son damlasına kadar mücadele ederiz." ifadelerini kullandı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses 20 Nisan 2018 23:04

Aman dikkat oyuna gelip rehavete kapılmayalım. Gaziantep hiç belli olmaz maça çıkar. Hatta bu maç için Antepe Denizli ve Samsundan teşvik bile verilebilir. Ayrıca genç çocuklar da kendilerini göstermek için maça asılacaktır. Samsunun Antepte düştüğü hataya düşmeyelim.

1 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi