Fuat Çapa'nın o sözlerine büyük tepki!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Fuat Çapa'nın o sözlerine büyük tepki!
A
a

Eskişehirspor altyapısında forma giyen Cezmi Acet’in babası Lütfi Acet hakkında çıkan haberlere cevap verdi. Acet, 425 bin lira karşılığında oğlunun altyapıya çıkarılması yönünde haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek “Banka hesaplarımdan bu kadar yüklü bir para hareketi mevcut değildir” dedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor altyapında forma giyen Cezmi Acet’in babası Lütfi Acet’in ise Osman Taş’a 450 bin lira verdiği kulislerde konuşulurken Taş’ın ise bu parayla Emre Güral’a ve Toko’ya ödeme yaptığı iddia edilmişti. Bunun üzerine Eskişehirspor Genel Kurul üyesi Lütfi Acet yazılı bir açıklama yaptı.

Üzüntüyle okudum

Acet yaptığı açıklamada, “20 yıldır Eskişehirspor kongre üyesiyim, çeşitli dönemlerde belli kademelerde vazife aldım. Şahsıma yönelik iddiaları üzüntüyle okudum. Öncelikle bu şehirde yaşayan ve bu şehirde kazanan bir iş adamıyım. Eskişehirspor’umuz böylesi zor dönemde olduğu bir durumda 425 bin değil daha fazlasını vermek isterim. Ancak benim böyle bir kaynağım yoktur.”

Hesaplarımda hareket yoktur

“Haberde sunulduğu gibi Toko parasının Osman Taş tarafından ödendiğini haber sitelerinden öğrendim. Benim yaptığım bir ödeme yoktur. Banka hesaplarımdan bu kadar yüklü bir para hareketi mevcut değildir. Eskişehirspor kurumsal bir firmadır onun hesaplarının da inceliğinde böyle bir paranın olmadığı görülmektedir. Eskişehirspor’a her dönemde imkanlarım ölçüsünde yardım eden biriyim.”

Kendisi rapor istemiştir

“Sayın Çapa bizim çocuklar dediği bu kadroyu bir sefer dahi izlememiştir. Bu çocuklardan 3-4 kişi sezon başında sizlerin de bildiği gibi takımdan ayrılmışlardır. Fuat Çapa oğlum Cezmi Acet’in A takım ile antrenmana çıkması için altyapıdan rapor istemiştir altyapı sorumlusu arkadaşımız da bu raporu yazıp kendisine vermiştir. Altyapı sorumlusu hocaların ve yöneticilerin a takımda oynaması için oğlum Cezmi Acet için rapor vermeleri doğaldır” dedi.

Fuat Çapa hangisini izlemiştir?

“Oğlum Cezmi Acet olayına gelince kendisi Eskişehirspor’un profesyonel lisanslı futbolcusudur. Ben de her veli gibi oğlumun şerefli armaya sahip Eskişehirspor kulübünün formasını giymesini isterim. İstifa eden Fuat Çapa, Cezmi Acet’in ve onun konumunda olan 8 oyuncunun hangisini izlemiştir?” “A takımda antrenmanlara almıştır? Bunlar hep bizim çocuklarımızdır.”

Fuat Çapa 9 Eylül’de açıklamıştı

Fuat Çapa’nın 9 Eylül’de “Kulübün maddi sıkıntılarından faydalanmak isteyen altyapıda oynamış oyuncu velileri var. Bunlar yöneticilere kulübe maddi katkıda bulunmak istediklerini söylüyor bunu için bir şartları var, çocuklarının A takım kadrosuna alınmaları” ifadelerinin ardından camia karışmıştı.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi