Fuat Çapa’nın gitmesine en çok hangi futbolcu sevindi?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Fuat Çapa’nın gitmesine en çok hangi futbolcu sevindi?
A
a

Eskişehirspor'daki çalkantılı günlerini ES TV’de yayınlanan 90+3 programında anlatan Osman Taş'tan dikkat çeken açıklamalar.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor kongreye giderken son başkan Osman Taş da Es TV'de olay açıklamalara imza attı. "İyi ki Fuat Çapa'yı göndermişiz" diyen Taş, Çapa'nın gidişine Hakan Aslantaş'ın ilginç tepkisini de açıkladı.

2-3 futbolcudan alamadık

Kulüp lisansı hakkında konuşan Taş, “400 bin liraya puan cezası almayacaktık gibi haberler yapılıyor. Bunlar gerçeği yansıtmıyor. 2-3 futbolcuda takılı kaldık. Birisi Eskişehirli, birisi yurt dışında ve Trabzonspor kulübüyle anlaşamadık. Bunlar 3 milyonu geçiyordu zaten. Nadir Çiftçi ile anlaştık, bir kısım ödeme yapacaktım. Ama daha sonra birileri devreye girdi Nadir kararını değiştirdi” dedi. 

Kulübün kapısını açacağım 

Kongreye kadar görevini sürdüreceğini söyleyen Taş, “15 gün var kongreye ve ben her gün kulübün kapısını açacağım ve galibiyet primlerini futbolculara ödeyeceğim. Belediye başkanlarıyla görüşeceğim.  Diyarbakır maçı için biletleri de 2-3 tane yönetici arkadaşlarımızla aldık. Pinto’ya 500 bin euro ödenmesi gerekiyor. Kulübe talip olacak kişiler varsa kulübü ciddi ödemeler bekliyor. Bunun hakkında bir rapor sunacağım. Herkese yardımcı olmaya hazırım” şeklinde konuştu.

Fuat hoca gittiğinde...

“Başkanlık döneminde yaptığım en iyi iki iş var” diyen Taş, “Birincisi kongre kararını iptal ettirmem. İkincisi ise Coşkun Demirbakan’ı takımın başına getirmem. İyi ki Fuat Hocayı göndermişiz. Bu hafta sonu antrenör farkını görmüşsünüzdür. Fuat hoca bu şehrin en büyük bombasıydı. Fuat hoca gittiğinde en yüksek sevinç bağırması Hakan’dan çıktı. Bende kendisinin terbiyesizlik yaptığını söyleyerek kadro dışı bıraktım. Benim Fuat hocayla şahsi bir problemim yok” dedi.
 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
İsa özcan 1 Ekim 2019 13:31

Bir konyalı olarak konyadan takip etdiğim eseslere cok üzülüyorum boylemi olcakdi eskisehirspor bir zamanlar avruoada ve turkiyede kök sökdüren anadolu takımi melesef ne hallere düsdü birzamanlar müminler ismailler vahaplar ilhanlar nuriler kamuranlar nihatlar fethiler enderler vaybe ne takımidi simseklerdı hiç unutmam EUFA KUPASINDA ISPANYANIN SEVILYA TAKIMINI 3 ..O .. YENMISDİ GOLLER FETHİ HEPER ATMISTI BEN OYILLARDA COCUKDUM AMA ESKISEHIR SPORU COK SEVERDİM HALA SEVİYOM AMA NE YAZIKKİ BELEDOYE VALILIK VEKILLER İŞ ADAMLARİ VE ESKİSEHIRLILER SAHIP CIKMIYOR TAKIMLARINA BIR AN EVVEL SAHİP CIKILDIGINDA BU TAKIM BİRKAÇ TAKVİYELE ŞAMPIYON OLUR FAKİT GECMEDI ÜÇ GALIBIYETE BAĞKI ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN HAYDI KARA ESESLER KARAŞIMSEKLER

0 1 Cevap Yaz
Mustafa 26 Eylül 2019 08:50

Başkan hep kuru sıkı atıyor baska bir becerisi yok. Sen gittiğinde de bütün eskişehir bayram yapacak.

1 3 Cevap Yaz
şevki 25 Eylül 2019 17:16

Hakanı bilmem ama en çok ben sevindim Fuat Çapa döneminde gol yeme rekoru kırmıştık..teknik bilgi ve becerisi bana göre çok vasattı.

7 6 Cevap Yaz
Mustafa 25 Eylül 2019 15:56

boşuna timsah gözyaşları dökme, bütün eskişehirli senin neler yaptığını biliyor sen tarihe KARA LEKE olarak geçeceksin

2 10 Cevap Yaz
Selim 25 Eylül 2019 14:38

Hakan gibileri oldukça bu kulübün geleceği yok, M. Feyzi, H.İbrahim gibi yürekliler lazım. Leipzig' den selamlar.

0 14 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi