Fuat Çapa eleştirilere tepki gösterdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Fuat Çapa eleştirilere tepki gösterdi
A
a

Altınordu’ya 4-2’lik skorla mağlup olan Eskişehirspor’da Teknik Direktör Fuat Çapa eleştirilere tepki göstererek, “Bizim hangi durumda olduğumuzu çok çabuk unuttuk. Her şey güllük gülistanlık gibi baktık. Öyle bir şey gelecek 3-4 sene içerisinde yok. Bu şehir bunu kabullenmek zorunda” dedi. 

Sütiş Eskişehir
Spor Toto 1. Lig’in 26. haftasında Eskişehirspor evinde, Altınordu’ya 4-2 mağlup oldu. Yeni Eskişehir Stadyumu’nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Fuat Çapa, “Beklemediğimiz ve istemediğimiz bir sonuçla karşı karşıyayız. Oyunu değerlendirecek olursak sadece maçı izlemiş olan birisi bu skoru tahmin etmez. Rakibimizin kontrada iyi olduğunu biliyorduk. Oyuncularımızla bunu paylaşmıştık. 1-0 öne geçtik ama kısa sürede Altınordu beraberliği yakaladı. Üç puana çok ihtiyacımız olduğu için duygularımızı ön plana çıkararak oyun disiplininden koptuk. İkinci yarıda istek ve arzu fazlasıyla vardı. Bir takımın maçı kazanması için bütün unsurlar vardı. 4-5 net gol pozisyonu 14 - 15 duran top kullandık. Son yarım saat bize gelecek adına ümit verici. Transfer dönemini açtıktan sonra oynadığımız 6 karşılama. Bugün çok üzerine koyduğumuzu düşünüyorum. Karşımızdaki takım çok iyi bir takım. Buna rağmen iyiydik. Son tercihlerde güçsüz kaldık. Şimdi bunu tamamen geride bırakacağız. Önümüzde 8 hafta var. Bu 8 hafta final havasında geçecek” ifadelerini kullandı. 

“Normale dönelim ondan sonra beklenti içerisine girelim" 

Düzenlenen basın toplantısında takıma ve kendisine olan eleştirilere tepki gösteren Fuat Çapa, gelecek 3-4 sene içerisinde güllük gülistanlık bir tablo olmadığını vurguladı. “Bu şehir bunu kabullenmek zorunda” diyen Çapa, “Tabii ki eleştiriler olacak. Bu normal. Bize olan eleştiriyi yadırgamıyorum. Ama bizim hangi durumda olduğumuzu çok çabuk unuttuk. Her şey güllük gülistanlık gibi baktık. Öyle bir şey gelecek 3-4 sene içerisinde yok. Bu şehir bunu kabullenmek zorunda. Tabii ki hedeflerimiz olacak. Eskişehirspor Süper Ligi hakkediyor bu bir gerçek. Ama şu anda yaşanan da bir gerçek. Kulüp olarak da bir normale dönelim ondan sonra beklenti içerisine girelim. Ondan sonra hedef koyalım” şeklinde konuştu. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Yeni Es Es li 17 Mart 2019 04:42

Hoca haklı, tespitleri doğru.

1 0 Cevap Yaz
ikinci lig 16 Mart 2019 14:00

keşke takdir hakkını Altınordu dan yana kullanan taraflı maç yöneten hakemleri eleştirseydin

2 3 Cevap Yaz
furemen 16 Mart 2019 13:54

Hocanın söyleminde çelişki var.Eğer 3-4 sene bir beklentiye girmeyeceksek sen bir dakika burda durmazsın.Hem diyorsun ki şu dört maçtan (geçtiğimiz dört maç) 9-10 puan alırsak farklı şeyler konuşuruz hemde beklentiye girmeyin.Bu ne yaman çelişki.Yine transfer açıldıktan sonra sezon başı bu kadroyla başlayamadığımız için neler kaçırdığımızı 3-4 hafta içinde göreceğiz bizim düşme gibi bir durumumuz olmaz diyen sensin.Ama tabela orada duruyor.Durum vahim.Geçen hafta maçtan sonra panik yapmaya gerek yok diyorsun!Daha maç biteli 10 dakika olmuş medyada maç sonucundan başka bir yorum yok.Demek panikleyen sensin.Sen Gençler maçındaki kadroda dramatik değişiklikler yaparak takımın balansını bozdun.İyi insan olman zor zamanda kulüpte görev yapman şüphesiz takdire şayan.Ama burası profesyonel dünya ve sen buranın ağırlığını kadıramıyorsun.Birincisi röportajların profesyonellikten çok ama çok uzak.İkincisi eleştirileri dinle ama kendi doğrularının arkasında da durmayı bil.

2 6 Cevap Yaz
Selahattin 16 Mart 2019 12:39

iç sahamızda her önüne gelen takıma kök söktüren kadroyu Adanademirspor karşısında bozdun artık dikiş tutturamıyorsun..elinde en az 40 futbolcu var ve takım hala savunma yapmayı beceremiyor karabüksporu saymazsak bu ligin ve hatta süper lig takımları da dahil olmak üzere iki ligin açık ara en çok gol yiyen takımıyız..

1 5 Cevap Yaz
Mustafa 16 Mart 2019 11:32

bekle bizi ikinci lig kırmızı grup biz geliyoruz..bu hoca ile buraya kadar adam yenildiğimiz maçta bile zeytin yağı gibi üste çıkıyor .

4 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi