Fuat Çapa’dan altın dokunuş!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Fuat Çapa’dan altın dokunuş!
A
a

Eskişehirspor'da son birkaç haftadır yoğun eleştiriler alan teknik direktör Fuat Çapa, Elazığspor maçında yaptığı değişikliklerle adeta maçı çevirdi ve eleştirilere cevap vermiş oldu.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Elazığspor’a karşı geçtiğimiz hafta Osmanlıspor maçında çıkardığı ilk 11 ile çıktı. İlk yarıda bazı oyuncuların performansından memnun kalmayan Çapa ikinci yarıda ise yerinde değişiklikler yaptı. Furkan Balaban’ın yerine Jesse’yi oyuna alan deneyimli teknik adam sağ kanatın etkili çalışmasını sağladı. İlerleyen dakikalarda ise Çapa, Furkan’ın yerine Issah’ı, Sissoko’nun yerine ise Ferhat’ı oyuna aldı.

Girdiği gibi galibiyeti getirdi

Son haftalarda performansında bir hayli düşüş yaşayan Jesse Sekidika yedek kulübesinin yolunu tutmuştu. Osmanlıspor maçına yedek kulübesinde başlayan Jesse, Elazığ karşısında da aynı kaderi yaşadı. Ancak maçın ikinci yarısında oyuna dahil edilen Nijeryalı futbolcu dakika 55’te takımını öne geçiren golü atmayı başardı. Sağ kanatta başarılı bir performans sergileyen genç oyuncu maç sonunda taraftarlar tarafından ayakta alkışlandı.

Emre boş geçmedi

Eskişehirspor’un deneyimli forveti Emre Güral, geçtiğimiz hafta Osmanlıspor ile oynanan karşılaşmada hat-trick yaparak takımını galibiyete ulaştırmıştı. Başarılı futbolcu aynı performansı Elazığspor karşısında da göstermek istedi. 90 dakika boyunca sahada kalan Emre, rakip filelere gol atmayı başardı. 90+4’te kazanılan penaltıda topun başına geçen deneyimli futbolcu topu ve kaleciyi ayrı köşelere yollayarak skoru 3-1 yaptı.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Bülent 17 Nisan 2019 16:04

eş dost akrabanın karışması yüzünden biz o maçları kaybettik !!!

0 0 Cevap Yaz
ONUR 15 Nisan 2019 17:20

ŞU ADAMI GÖKLERE ÇIKARIP DURMAKTAN VAZGEÇİN ARTIK, YAPTIĞI KADRO YANLIŞLIKLARI NEDENİYLE BİR ÇOK MAÇ KAYBETTİK.SEZON BAŞINDAN BERİ HANGİ OYUN KURGUSU İLE OYNADIĞIMIZI ÇÖZEBİLEN BİR FUTBOL OTOROTİSİ YOK. ÇOK ŞÜKÜR Kİ TARFTAR SAYESİNDE LİGDE KALMAYI BAŞARIYORUZ.ÖNÜMÜZDEKİ SEZON İŞİNİ CİDDİYETLE YAPAN İYİ BİR HOCA İLE ANLAŞMA YAPILMASI ŞART..NEYMİŞ EFENDİM HOCA ALTIN DOKUNUŞ YAPMIŞ WAYYY BE!!! KEMAL ISSAH VE JESSE İLK 11 DE BAŞLASA MAÇI 5-0 ALIRDIK...

2 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi