Fuat Çapa'dan -6 puan açıklaması

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Fuat Çapa'dan -6 puan açıklaması
A
a

Eskişehirspor teknik direktörü Fuat Çapa basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Ekişehirpor'un aldığı -6 puan cezası hakkında ilk kez konuşan Fuat Çapa basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sezon açılışında açıklamada bulunan Teknik Direktör Fuat Çapa sezonun geçen sezondan kolay olmayacağını belirtirken, “Yeni sezon hepimize hayırlı olsun. Geçtiğimiz sezon güzel bir ortam yakalamıştık. Zaten o zorlukların yanı sıra oluşan o ortam bizi hedefe ulaştırdı. Bu sezon geçtiğimiz sezondan kolay olmayacak. Hepimizin hedefi Eskişehirspor’un bir an önce düzlüğe çıkması. Bunun için el birliği ile sahiplenmemiz gerekiyor.” dedi.

-6 puan cezasının üzücü olduğunu belirten Çapa, “Geçtiğimiz sezon, ilk sekiz hafta dört puan almışız sezonu bitirmiş olduğumuz kadro ile bu sezona başlayabilirsek -6 büyük fark değil. İlk 2 için çok büyük bir fark ama. Şampiyonluğu herkes istiyor ama biraz gerçekçi olup farklı bir hedefe yönelmeliyiz. Eskişehirspor’un biraz daha rahatlaması ardından şampiyonluk hedefi kovalanır. Transferi açmak için burayı fabrika haline getirmemiz lazım” dedi.

 
Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
onur 3 Temmuz 2019 11:58

Geçen sezonun ikinci yarısı başladı iki kez galip gelince bu kadro ile başlasak şampiypn olurduk dedi,sonra mağlubiyetler başladı, bu kez kümede kalmak başarıdır dedi, nitekim takımı iyi çalıştırmadığını futbol bilgisi olan herkes gördü.Şimdi -6 puan önemli değil diyor yazın bir kenara 4 üncü hafta tribünler istifa sesleri ile yankılanır. son bir birbuçuk aydır bir süper lig takımına gitmek için ne tür hesaplar yaptı,kimleri devreye soktu önce onu açıklayın gazete olarak yada bizzat kendi açıklasın.Fuat Çapa ile devam etmek çok büyük bir hatadır,zaten yönetimde fos çıktı bu sezon ligde kalamayız.Kimse kusura bakmasın

2 1 Cevap Yaz
pompeo

bildiklerini acikla kardes ... herkes bilsin....

0 0
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi