Fıratcan Üzüm transferini doğruladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Fıratcan Üzüm transferini doğruladı
A
a

Eskişehirspor'da bu sezon yıldızı parlayan ve adı Trabzonspor ile anılan Fıracan Üzüm'ün transferini Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da doğruladı. 

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor transfer haberleri

Eskişehirspor'un genç yıldızı Fıratcan Üzüm Trabzonspor yolunda. Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu 4 isim ile görüştüklerini Haber61’e açıklarken bu isimlerden birinin de Eskişehirspor forması giyen Fıratcan Üzüm olduğunu söyledi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, transfer çalışmaları hakkında Trabzon'un yerel haber sitesi Haber61'e açıklamalarda bulundu.  Başkan Ağaoğlu “Murat Sağlam , Fıratcan Uzüm, Yusuf Sarı, Halil Dervişoğlu’nun transferleri için görüşmelerimizi sürdürüyoruz” dedi. Ağaoğlu görüşmelerde şuan itibariyle olumsuz bir durum olmadığını kaydetti.


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
EsEs 17 Haziran 2019 08:39

Gideceksen büyük bir takıma git. Trabzonda işin ne.

0 0 Cevap Yaz
B paşallı 16 Haziran 2019 14:18

Sayın esesliler ve futbol sevenler her gencin hayalidir büyük takımlarda oynamak ve para kazanmak ve şansını değerlendirmek sizin çocuğunuzda olsa aynısını yapar kızınızla ilgilenmezsen ya davulcuya ya zurnacıya kaçarmış burda kusura bakmayın yöneticiler sorumlu çocukların kanlı kavaktan tutunda yukarıdaki tesislerdeki çektiklerini bilen birisi olarak hocaların ilgisizliği yönetimin duyarsızlığı çocukların yolları açıkolsun Altyapı ya gelen hocalar hakkını verir bundan sonra çoçuklara saygılar

1 0 Cevap Yaz
Eses 15 Haziran 2019 22:29

Bu ve bunun gibilerin karekterleri ortada da önlemini baştan alacan gencleri oynatacaksan baştan sözleşmelerini sağlama alıp sonra takımda oynatacan.

0 0 Cevap Yaz
Eses 15 Haziran 2019 18:50

Aynı Dorukhan gibi. Yetiştir, sahaya çıksın, oynasın. Sonra beş kuruş kazandırmadan çeksin gitsin. Gittiği takım bedavaya aldığı bu çocuğa 20milyon bonservis çeksin. Biz de bu eleman bizden yetişti diye salak gibi öğünelim. Herkes işine baksın. Bu kişilere yapılacak en güzel muamele Eskişehire geldiklerinde yüzüne bakmamak olmalı. Ama görüyoruz ki Eskişehirdeki milli maçlarda Dorukhan sahaya çıkınca neredeyse bando mızıka çalacak, konfetiler atılacak. Biraz omurgalı olun. O da hatasını anlasın.

0 2 Cevap Yaz
Es 15 Haziran 2019 13:47

Eskişehirspor da yetişen bir futbolcu Kulübüne tek kuruş Kazandırmadan gidiyorsa ben o futbolcu arkadaşın ismini Bile dile getirmem..

0 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi