Ferhat Kiraz Eskişehirspor'da

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ferhat Kiraz Eskişehirspor'da
A
a

Kırmızı Şimşekler, bir süredir görüşme halinde olduğu Ferhat Kiraz transferinde mutlu sona ulaştı. İstanbul’da Ferhat ile bir araya gelen Başkan Halil Ünal, başarılı oyuncu ile her konuda anlaşma sağladı.

Sütiş Eskişehir
Başkan Halil Ünal, İstanbul’da önemli bir transfere daha imza attı. Bir süredir gündemde olan Ferhat Kiraz  transferinde mutlu sona ulaşan Başkan, oyuncuyu her konuda ikna etti. İstanbul’da gerçekleşen ve gece geç saatlere kadar süren toplantı sonrasında taraflar masadan anlaşarak kalktı. Deneyimli oyuncu Eskişehir’e gelerek antrenmana çıktı. Ferhat’ın bugün imza atması bekleniyor. 

Ferhat Gençlerbirliği, Karşıyaka, Hacettepe, Boluspor, Bursaspor, Kasımpaşa, Yeni Malatya ve son olarak Ankaragücü takımlarında forma giydi. En parlak dönemlerini Boluspor’da geçirdi. 2010-11 ve 2011-12 sezonlarında Boluspor ile 1. Lig’de forma giyen Ferhat, her iki sezon da 12’şer gol atmayı başardı. Deneyimli oyuncu 2012-13, 2013-14 ve 2014-15 sezonlarında Bursaspor formasıyla UEFA Avrupa Ligi’nde 7 maçta forma giydi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi