ETİ Maden 104 işçi alacak - Eskişehir iş ilanı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ETİ Maden 104 işçi alacak - Eskişehir iş ilanı
A
a

Eskişehir iş fırsatı: ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Eskişehir Kırka Bor İşletme Müdürlüğü'nde çalıştırılmak üzere 20 sürekli işçi işe alacağını duyurdu

Sütiş Eskişehir
Eskişehir ilinde iş arayanlar için fırsat niteliğinde bir haber geldi. ETİ Maden İşletmeleri tarafından yapılan duyuruya göre, işletmenin farklı bölgelerinde toplam 104 daimi işçinin işe alınacağı, Eskişehir içerisinde de 20 işçinin işe alınacağı belirtildi.

İşte o duyuru:

Teşekkülümüz Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne (Bandırma/BALIKESİR) 30, Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne (Seyitgazi/ESKİŞEHİR) 20, Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğüne (Bigadiç/BALIKESİR) 24 ve Emet Bor İşletme Müdürlüğüne (Emet/KÜTAHYA) 30 işçi olmak üzere toplam 104 sürekli işçi alımı için ilgili mercilerden gerekli izinler alınmıştır.
Belirtilen 104 sürekli işçinin, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, ulusal düzeyde karşılanması için Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Altındağ Hizmet Merkezine 05.11.2018 tarih ve 25670 sayılı yazımız ile işgücü talebinde bulunulmuş olup söz konusu talebimizin 12.11.2018 tarihinde yayımlanması istenilmiştir.

İş ilanı 12 Kasım günü yayında olacak

Söz konusu 104 sürekli işçi için aranılan şartlar, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Altındağ Hizmet Merkezi tarafından, www.iskur.gov.tr internet sayfasında 12.11.2018 tarihinde yayımlanacak olup isteklilerin söz konusu ilanı takip etmeleri gerekmektedir.

Eskişehir için aranan işçiler

İşe alınacak işçi sayısı: 20

Lise ve Dengi okullardan mezun 4, yine lise ve dengi okulların Metal Teknolojisi, Makine Teknolojisi, Endüstriyel Bakım Onarım bölümlerinden mezun 4'er işçi Eskişehir Kırka Bor İşletme Müdürlüğü'nde işe alınacak.
  • 4 Proses İşçisi: Lise ve Dengi Okul Metal Teknolojisi Bölümü
  • 4 Proses İşçisi: Lise ve Dengi Okul Makine Teknolojisi Bölümü
  • 4 Proses İşçisi: Lise ve Dengi Okul Tesisat Teknolojisi Bölümü
  • 4 Proses İşçisi: Lise ve Dengi Okul Endüstriyel Bakım Onarım Bölümü
  • 4 Proses İşçisi: Lise ve Dengi Okul
Kaynak : Anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi