ESOGÜ’den o haberlere yönelik yalanlama!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ESOGÜ’den o haberlere yönelik yalanlama!
A
a

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, 'üniversite bahçesinde bağımlılık yapan madde yetiştirildiği' haberlerine yönelik açıklama yaptı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi bir internet sitesinde yayınlanan haberin gerçeği yansıtmadığına yönelik yazılı açıklama yaptı.Yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Bir internet haber sitesinde nereye ait olduğu ve ne olduğu belli olmayan birtakım görseller paylaşılarak iftira niteliğinde, üniversitemizi karalamaya yönelik üniversite hastanesi bahçesinde bağımlılık yapan madde yetiştirildiğine dair iddialar tamamıyla gerçek dışı olup haberin yer aldığı internet sitesi ve sorumluları hakkında hukuki süreç başlatılacaktır”. 
                                     
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
KİM KİM 10 Mart 2023 09:33

EskişehirOsmangazi Üniversitesi Rektöründen aşağıdaaki durumla ilgili ne yapıldığını sormanızı istiyorum. Mesai saatleri içinde lisede görevli bir öğretmeni döven ve platin takılmasına sebep olan MMF dekan yardımcısının da cezası verilmedi. Adli yargıdan 1 yıla yakın ceza alan MMF dekan yardımcısı ile ilgili ESOGÜ Rektörünce ne işlem yapıldı? Yoksa bu durum rektörden saklanıyormu? Bu vatandaş hala görevde

0 4 Cevap Yaz
ismail 9 Mart 2023 17:58

kurum o kadar kötü yönetiliyor ki her şey olabilir mümkündür yani

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi