Eskişehispor'da o oyuncu imza atıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehispor'da o oyuncu imza atıyor!
A
a

Eskişehirspor’da sözleşmesi sona eren Hasan Ulaş Uygur’la her konuda anlaşan Siyah-Kırmızılı yönetim, Kurban Bayramı öncesinde sözleşme imzalayacak.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Hasan sözleşme uzatacak
Eskişehirspor’da sözleşmesi sona eren Hasan Ulaş Uygur’la her konuda anlaşan Siyah-Kırmızılı yönetim, Kurban Bayramı öncesinde sözleşme imzalayacak. Tatilde olan 23 yaşındaki futbolcu, tatil dönüşü sözleşme uzatmak için yönetimle masaya oturacak. Yönetim iç transferde sözleşmesi sona eren isimlerle görüşmelerini sürdürüyor.

Ekrem eklifleri değerlendiriyor
Siyah Kırmızılı ekibin başarılı futbolcusu Ekrem Kılıçarslan, memleketi Çanakkale’de tatilini sürdürüyor. Sözleşmesi sona erdikten sonra yönetimden süre isteyen Ekrem, kendisine gelen teklifleri değerlendiriyor. Gideceği kulüpte ilk kaleci olmak isteyen deneyimli eldiven, ikinci veya üçüncü kaleci olacağı bir kulübe gitmek istemiyor. Ekrem, istediği bir teklif gelmediği takdirde Eskişehirspor’a dönecek.

Alperen’de gelişme yok
Eskişehirspor’un genç futbolcusu Alperen Kocabaş yeni sezon için sözleşme uzatmamış ve kulüpten süre istemişti. Kendisine gelecek olan teklifleri değerlendireceğini daha önce yönetime söyleyen Alperen’in hala kararını vermediği öğrenildi. TFF 1. Lig ekiplerinin radarında olan genç futbolcunun iyi bir teklif gelmediği takdirde Es Es’e geri dönebileceği belirtiliyor.




 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
yasin 26 Temmuz 2020 23:49

iy ibir teklif gelmezse eses e geri dönecem diyen futbolcuyu geri almayın eskişehirsporun bir tarihi var takım bulamazsa dahi geri almayın eskişehirspor pazarın ezik çürük domnatesi değil

0 2 Cevap Yaz
Başkan 26 Temmuz 2020 19:35

Büyüüüükkk başarı Şuraya yorum atan kişiler bu yönetim tüm takımı göreve geldiği gün yok etti mali tablo dedi ve kimse sesini çıkarmadı kulübün içinden geçtiler

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi