Eskişehirsporluların kafasını karıştıran açıklama

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporluların kafasını karıştıran açıklama
A
a

Eskişehirspor'da 24 Kasım’da yapılacak genel kurulda adı başkanlık için geçen işadamı Rıza Soydaş, ES TV’de yayınlanan 90+3 programına telefonla bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu. “Şu anda biz adayız demiyoruz” diyen Soydaş, “Göreve gelirsek ilk amacımız kadroyu tutmak ve takımı ligde bırakmak. Liste konusunda sıkıntı yok. Herkesin içi rahat olsun” dedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Kulübü’nde yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurul öncesi tüm gözler Rıza Soydaş’a çevrilmiş durumda. Önemli görüşmeler yaptığını ES TV’de yayınlanan 90+3 programında açıklayan Soydaş, “Şu anda bazı görüşmelerimiz devam ediyor. Görüşmelerden çıkan sonuçları kamuoyuna aktaracağız. Olumsuz bir şey yok. Yarın (bugün) Eskişehir’e geleceğim. Başkanımız Kazım Kurt ile bir görüşme daha yapacağız” dedi.

Liste ile ilgili sorun yok

Soydaş, ‘Yönetim listeniz var mı? sorusuna ise, “Liste ile ilgili bir sorun yok. Eskişehirspor’u seven, herkesi kucaklayan ciddi insanlarla ciddi işler yapmak istiyoruz. Ama bu görüşmeleri sonuçlandırmalıyız. Eskişehir’e döndüğümde tüm gelişmeler ile ilgili kamuoyuna bilgi vereceğim” dedi

Adayız demiyoruz

“Şu anda biz adayız demiyoruz” diyen Soydaş, “190 milyon borç var. Adayız dediğimiz zaman bu borcu üstlenmiş olacağız. Eskişehirspor yaşasın diye göreve geleceğiz. Amacımız kadroyu korumak ve takımı ligde bırakmak olacak. Tabi ki göreve gelmeden, adayız demeden bile önümüze bazı engeller çıkıyor. Onları aşmaya çalışıyoruz. Herkesin içi rahat olsun, biz veya başkası çıkabilir” ifadelerine yer verdi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Daima eses 20 Kasım 2019 22:08

Soydas sen kimsin be haci sendemi eses imizin uzerinden prim mi yapacan.

0 3 Cevap Yaz
Eses 20 Kasım 2019 21:34

Güldürüyor sadece sen git borçlarını öde

0 3 Cevap Yaz
pompeo 20 Kasım 2019 19:00

aciklamaya bak .. bu ne yaa ... gelsin kayyum ... zaten batmisiz ..

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi