Eskişehirsporlulara saldırıda flaş gelişme

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlulara saldırıda flaş gelişme
A
a

Eskişehirspor Bölgesel Amatör Lig'in 12’nci haftasında Çilimli Belediyespor'a konuk olmuş ve zorlu maçtan 1-0 galibiyetle ayrılmıştı. Maçın sonunda Eskişehirspor taraftarlarına yapılan saldırı ise galibiyete gölge düşürmüştü. Bu alçak saldırı ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor, ligin 12. haftasında Çilimli Belediyespor’un konuğu olduğu maçtan 1-0 galibiyetle ayrılmış ve 3 puanın sahibi olmuştu. Es Es'in golünü 82. dakikada Sergen atmış ve takımımızın liderliğinin devamını sağlamıştı. Çekişmeli geçen karşılaşmanın son dakikalarında gelen golle mağlubiyeti hazmedemeyen Çilimli Belediyespor taraftarları Eskişehirspor taraftarlarına saldırmıştı. 

Çilimli Belediyespor-Eskişehirspor maçında bir Çilimli taraftarının attığı kilit taşı Es Es taraftarının başına isabet etmişti. O taraftarın kafasında ciddi kanama kafatasında ise çatlak meydana gelmişti. O an düğmeye basan Eskişehirspor yönetimi maçı canlı yayınlayan ES TV’den görüntüleri emniyet güçlerine iletmişti. Hem düzce hem de Eskişehir emniyetinin özverili çalışması sonrası taşı atan taraftar tespit edildi ve tutuklandı. Eskişehirspor yönetimi Düzce ve Eskişehir emniyet güçlerine teşekkür etti.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi