Eskişehirsporlulara önemli çağrı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlulara önemli çağrı
A
a

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, yarın şehrimize gelecek olan Polatlıspor ve Alaplı Belediyespor taraftarları için Eskişehirsporlu taraftarlara özel çağrıda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, yarın şehrimize gelecek olan Polatlıspor ve Alaplı Belediyespor taraftarlarının iyi karşılanması gerektiğini söyledi.

Diri, “Şehrimize gelen iki takımın taraftarları da bizlerle iyi diyalogları olan oluşumlardır. Polatlıspor taraftarları Polatlı ya maça gittiğimiz zaman hem maça girerken bizleri karşıladı. 
Diğer yandan Alaplı taraftarı ligin ilk yarısında oynadığımız maçta Ediz için açtıkları pankartlar ve Eskişehirsporumuza karşı olan destek mesajlarından dolayı iyi tanıyoruz. Ş ehrimize gelecek iki takım taraftarlarına Eskişehir halkına yakışır misafirperver yaklaşalım. Bir sıkıntısı olanı giderelim. Yardımcı olmamız gereken noktada geri durmayalım. Bu tür maçlarda araya girip ortamı germek isteyen modeller çıkacaktır ve bu tiplere de fırsat vermeyelim” dedi. 
Kaynak : AHMET DENİZ CANORUÇ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi