Eskişehirsporlulara maç sürprizi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlulara maç sürprizi
A
a

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk yolunda çıktığı mücadelede geçtiğimiz Çarşamba günü Polatlı Belediyesi'ne karşı alınan mağlubiyetle sarsılmıştı. Ancak, takım, yaşadığı bu olumsuz sonuçla başa çıkmak ve şampiyonluk hedefine odaklanmak için yarın sahasında Geredespor ile karşılaşacak. Bu önemli maç öncesinde ise Eskişehirsporlu taraftara müjdeli haber geldi..

Sütiş Eskişehir
Bölgesel Amatör Lig'de tarihi bir dönem geçiren Eskişehirspor, ligdeki yenilgisiz liderliğini geçtiğimiz hafta Polatlı Belediyespor karşısında kaybederek büyük bir sürprizle karşılaştı. Maçın başındaki Barış Memiş'in attığı tarihi golle erken bir avantaj yakalayan Es Es, maç içerisinde aynı performansı gösteremeyerek rakibine 3-1'lik skorla mağlup oldu ve namağlup ünvanını kaybetti.

Kırmızı Şimşekler, bu beklenmedik mağlubiyeti hızla geride bırakmak ve güçlü bir geri dönüş yapmak amacıyla yeni bir mücadeleye odaklanıyor. Ancak, bu kez karşılarında ligin diğer güçlü takımlarından biri olan Geredespor var. Peki Eskişehirspor, Geredespor karşısında nasıl bir oyun sergileyecek? Bu önemli maçı taraftar nasıl izleyecek? İşte detaylar...

Eskişehirspor - Geredespor maçı ESTV’den canlı yayınlanacak

ESTV Eskişehirspor'un hem iç sahada hem de deplasmanda oynadığı maçları canlı yayınlamaya devam ediyor. 24 Aralık Pazar günü (yarın) oynanacak olan Eskişehirspor-Geredespor maçı ESTV’den canlı yayınlanacak. Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’un 11’inci haftasındaki maç AK Parti Tepebaşı Belediyesi başkan aday adayı Ahmet Sivri’nin katkılarıyla ekranlara gelecek.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi