Eskişehirsporlular Erkan Zengin'e bunu soruyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlular Erkan Zengin'e bunu soruyor!
A
a

Eskişehirspor zor günler geçirirken bir şok da takımın sembol ismi kaptan Erkan Zengin'den geldi. Eskişehirspor ile Erkan Zengin yollarını ayırdı. Eskişehirsporlular da Erkan Zengin'e bu soruyu sordu; Kıyamet mi koptu, dünya mı battı Erkan?

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor'da kendi evinde 2-1 kaybettiği İstanbulspor maçından sonra sular durulmak bilmiyor. Maçtan önce Hürriyet Güçer'in sakatlığını bahane edip Ankara'ya gitmesi ile başlayan sıkıntılı süreç Kaan Kanak ve Dorukhan'ın taraftarlarla atışması ile devam etmişti. Mağlubiyet ve olayların ardından Eskişehirspor Sportif Direktör İzzet Erdoğan'ın "Gerekeni yapacağım" açıklamasının ardından herkes olumlu bir gelişme beklerken Eskişehirspor'da büyük bir şok daha yaşandı. Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ile görüşen kaptan Erkan Zengin ile yollar ayrıldı.

Eskişehirspor'da uzun yıllar başarıyla futbol oynayan ve son yıllarda da takımın kaptanlığını yapan Erkan Zengin Eskişehirspor'daki kariyerine son verdi. Zengin, bugün gerçekleşecek antrenman öncesi Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ile görüştü. Görüşme sonrası basın mensupları ile vedalaşan Zengin, takım ile yolunun ayrıldığını söyledi. Sürpriz ayılık sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan Erkan Zengin, hiçbir şey söylemeden otomobiline binerek tesislerden ayrıldı. Ayrılığın kendisinden kaynaklı olmadığını söyleyen Zengin, takımının menfaatleri doğrultusunda kararın verildiğini dile getirdi.

Eskişehirspor'dan Erkan Zengin açıklaması

Erkan Zengin ile yolların ayrıldığı haberlerinden sonra Eskişehirspor Kulübü resmi sitesinden de bir açıklama geldi. Resmi siteden yapılan açıklama şöyle;
 
"Eskişehirsporumuzun, kaptanlığını yapan, Eskişehirspor için emek veren değerli oyuncumuz Erkan Zengin ile karşılıklı anlaşarak, transferine karar verilmiştir. Kararın camiamız için hayırlı olmasına diler, kaptanımızın Eskişehirspor'a verdiği katkı ve emek için teşekkür ederiz.

Eskişehirspor Yönetim Kurulu"


Ayrıca Eskişehirspor Sportif Direktörü İzzet Erdoğan da Twitter adresinden yaptığı açıklamada " Tüm medyaya ve Eses sevenlere bilgilendirme; futbolcumuz Erkan Zengin kulüp başkanımız ile yaptığı görüşme sonucunda kendisine ve kulübümüze gelen teklifleri değerlendirme kararı almıştır. Her iki tarafa hayırlısı olmasını diliyorum". dedi.

Taraftarlardan Erkan Zengin'e Twitter göndermesi...

Yaşanan gelişmelerden sonra Eskişehirsporlu bazı taraftarlar ayrılığı olumlu karşılarken bazıları ise Erkan Zengin'e sosyal medyadan yüklendi. Özellikle Kasım ayında çıkan "Futbolcular serbest kalmak istiyor" haberlerinden sonra Erkan Zengin'in attığı "Ya kıyametler kopacak ya da dünya batacak senden öyle ayrılacağım" tweetine gönderme yapan taraftarlar cevap olarak "Kıyamet mi koptu, dünya mı battı Erkan neden ayrıldın?" sorusu ile tepki gösterdi.
 

Erkan Zengin'i 5 takım istiyor

Öte yandan Erkan Zengin'in bu yaz düzenlenecek Dünya Kupasında İsveç milli takımı formasını tekrar giyebilmek için kendini göstermek istediği ve bu yüzden bir Süper Lig takımına transfer olmayı düşündüğü de konuşulanlar arasında. Erkan Zengin’e futbola ilk başladığı İsveç kulübü Hammarby ile Süper Lig’den Konyaspor, Gençlerbirliği ve Alanyaspor'un aralarında olduğu 4 takımın talip olduğu belirtildi.

Erkan Zengin Eskişehirspor'dan ayrıldı

Ne yaptın Kaan Kanak

Dorukhan isyan etti

Şok gelişme! Hürriyet Güçer kayıp

Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kadir Kaya 23 Ocak 2018 12:38

Hiç Kimse vazgeçilmez değildir. Takım çok yaşlı durumda. Başarısızlık iç huzurun olmadığı da eklenince peş peşe geliyor. Çare Gençlerde

1 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi