Dorukhan isyan etti!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Dorukhan isyan etti!
A
a

Eskişehirspor-İstanbulspor maçında sarı kart cezalısı olması nedeniyle forma giyemeyen Dorukhan Toköz, maçı izlemek için geldiği stadyumda, bazı taraftarların tepkisi ile karşılaştı. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehirspor - İstanbulspor karşılaşmasını locadan izleyen Dorukhan Toköz'e, bir grup taraftarın alacakları için kulübe ihtar çekmesi yüzünden tepki gösterdiği, maç sonunda ise aracını yumruklayarak tepkilere devam ettiği öğrenildi. 

Yaşadığı olaylar karşısında isyan eden Dorukhan Toköz, instagram hesabından sert bir açıklama yaparak şunları söyledi; 

Yazıklar olsun benim doğup büyüdüğüm şehrimde, suçsuz günahsız anama, bacıma, sevdama küfür edenlere. Siz kadar Eskişehirli bana aşık olduğum armaya sövenlere. Hak ettiğimi yaşarım ama hak etmedim.. Bana bu şehrin sokaklarında Allahtan başkasından korkmamayı öğrettiler. Bizim sokaklarda bu öğretilirdi. Bu bana yapılanlar değil! 

Eksiğimiz olduysa hakkınızı helal edin. Benim varsa eğer helaldir. Yaptığım hareketler ne Eskişehirspor ailesine, ne gerçek taraftarlarımızadır. Durduk yerde hiç bir şey yokken bu terbiyesizliği yapıp bizi sindirmeye çalışan korkak sanan bir iki SÖZDE TARAFTARlarıdır. 
 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi