Eskişehirsporlular bu söze ne diyecek ?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlular bu söze ne diyecek ?
A
a

Eskişehirspor'da istifa eden Teknik Direktörü İbrahim Baş yaptığı açıklamada Eskişehirspor'un puan tablosundaki yerine vurgu yapması tartışma konusu oldu. Açıklamayı kimi taraftarlar haklı bulurken kimileri ise ortada bi başarı olmadığını savundu. İşte Baş'ın o açıklaması...

Sütiş Eskişehir
Art arda alınan iki mağlubiyetin ardından Eskişehirspor’da Teknik Direktörü İbrahim Baş görevinden istifa etti. Baş yaptığı açıklamada, “Lider olarak bıraktığım Eskişehirspor Kulübü’ne BAL’da şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Takımı lider olarak bıraktığına vurgu yapan Baş'ın açıklamarı sonrası gelinen durumdan bir başarı öyküsü çıkardığı iddiası da tartışmalara neden oldu. Baş'ın liderlik vurgusu dikkat çekerken ligde şampiyonluk yarışındaki rakiplere karşı kaybedilen maçların ardından bunun bi başarı öyküsü olup olmadığı kafalarda soru işaretleri oluşturdu.

AYRILIK SİNYALİ VERMİŞTİ

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Eskişehirspor, 5 gün içerisinde iki mağlubiyet aldı. Önce Polatlı Belediyespor’a son olarak Geredespor’a mağlup olan Siyah Kırmızılı ekipte Teknik Direktör İbrahim Baş istifaya davet edilmişti. Maçın ardından ES TV’ye konuşan İbrahim,  “Birileri harcanacaksa bu kolay kimse merak etmesin İbrahim Baş’ın gitmesi gerekiyorsa gider” diyerek ayrılık sinyali vermişti. 

İSTİFASI KABUL EDİLDİ

Beklenen oldu ve dün öğle saatlerinde Teknik Direktör İbrahim Baş görevinden istifa ettiğini açıkladı. Yönetim kurulu istifa kararını değerlendirdi. Alınan karar sonrası yönetim kurulu yaptığı açıklamada, “Yönetim Kurulumuz yapmış olduğu toplantıda Teknik Direktörümüz İbrahim Baş’ın istifasını kabul etmiştir. Kendisine vermiş olduğu emekler için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi. 

ESKİŞEHİRSPOR BAŞ'A BAŞARI DİLEDİ

Eskişehirspor’dan istifa eden Teknik Direktör İbrahim Baş, yaptığı açıklamada Siyah-Kırmızılı kulübe BAL’da şampiyonluk yolunda başarı diledi. Deneyimli teknik adam, “Anadolu Yıldızı, büyük Eskişehirspor camiasında şevk ve heyecanla başladığımız görevden bugün itibari ile istifa edip ayrılmış bulunmaktayız. Çalışmaktan onur ve keyif aldığım, Kulüp Başkanı Erkan Koca’ya ve Yönetim Kuruluna, kulüp personeline ve futbolcu kardeşlerime; lider olarak bıraktığım Eskişehirspor Kulübü’ne BAL’da şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

ESKİŞEHİRSPOR YÖNETİMİ ARAYIŞLARA BAŞLADI

Eskişehirspor’da İbrahim Baş’ın istifasının ardından gözler yönetime çevrildi. Yönetim dün sabahın erken saatlerinden bu yana görüşmeler yaptı. Adı geçen teknik direktör Suat Kaya ile maddi konularda anlaşma sağlanamadığı ileri sürüldü. Teknik direktör listesinde 3-4 adayın olduğu ve anlaşmanın ise bugün, en geç yarın yapılacağı öğrenildi. Es Es, ligin 12’nci haftasında Çilimli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. 

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi