Eskişehirsporlu oyunculara ne söyledi?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlu oyunculara ne söyledi?
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, dün futbolcuları ile bir toplantı yapıp bu sözleri söyledi...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirsporlu futbolculara ne söyledi?
Eskişehirspor haberi: 5 maç sonra yenilgi yüzü gören Eskişehirspor’da Teknik Direktör Mustafa Özer, moralleri bir hayli bozulan futbolcuları ile dün yapılan antrenman öncesi bir toplantı gerçekleştirdi. Özer, “Futbolda galibiyet gibi mağlubiyette var. Kaldırın başınızı. Henüz hiçbir şey bitmedi” diyerek oyuncularını motive etti.

Moraller bozuldu
Ligin 22’nci haftasında Menemenspor’un rakibi olan ve sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrılan Eskişehirspor, 5 maç sonra mağlubiyet yüzü görmüştü. Özellikle ligin ikinci yarısına çok iyi bir başlangıç yapan Kırmızı Şimşekler, oynadığı 4 maçta 10 puan toplayarak lige tutunmuştu. Ancak Es Es’in iyi gidişatı Menemenspor karşısında son buldu ve takımda moral bozukluğu yaşandı.

Sadece bir maç kaybettik
Bunun üzerine Teknik Direktör Mustafa Özer, futbolcularıyla bir toplantı yaparak talebelerini motive etmeye çalıştı. Antrenman öncesinde yaptığı toplantıda futbolcularına seslenen Özer, “Futbolda galibiyet gibi mağlubiyette var. Kaldırın başınızı. Sadece 1 maç kaybettik. Bu mağlubiyeti telafi edecek gücümüz ve inancımız var. Henüz hiçbir şey bitmedi” diyerek oyuncularından bu mağlubiyeti unutmak istediklerini söyledi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi