Eskişehirsporlu Jesse imzayı attı dediler ama...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlu Jesse imzayı attı dediler ama...
A
a

Eskişehirspor’un başarılı futbolcusu Sekidika Jesse için her gün yeni bir transfer haberi iddia ediliyor. Nijerya asıllı futbolcu için Galatasaray ve Fenerbahçe’nin ardından Trabzonspor’un da talip olduğu dün gündeme bomba gibi düştü.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri: Es Es'in genç yeteneği Jesse oynadığı futbolla Süper Lig ekiplerinin radarına girdi. Jesse'nin adı önce Galatasaray ile anıldı. Daha sonra Fenerbahçe ile ismi geçen Jesse için son olarak Trabzonspor'un da devreye girdiği öğrenildi. Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen ve devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Trabzonspor, Jesse'yi kadrosuna katmak istiyor. Hatta  Habertürk'ün haberine göre bordo-mavililer, TFF 1. Lig ekiplerinden Jesse Sekidika'yı renklerine bağladı bile.

Haberde "Türkiye'ye 2018-19 yılında adım atan ve Eskişehirspor formasıyla geçen sezon 13 maçta 6 gol atan 23 yaşındaki Nijeryalı için Eskişehir yönetimiyle masaya oturan Trabzonspor, bir süredir yürüttüğü görüşmelerde mutlu sona ulaştı." ifadeleri yer alırken Eskişehirspor cephesinden bu habere yalanlama geldi ancak Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un Jesse ile ilgilendikleri doğrulandı.

Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali Ağaoğlu 12 Aralık 2019 17:44

Es-es in transfer tahtasını açan alır bu adamı yoksa es es düşer

1 0 Cevap Yaz
Emırdaglı 12 Aralık 2019 16:46

T,spor fıracan gıbı hızlı,ve gizli haince bitirir işi .

1 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi