Eskişehirsporlu futbolcularu sevindiren gelişme

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlu futbolcularu sevindiren gelişme
A
a

TFF 1. Lig’in 13’üncü haftasında yarın akşam 19.00’da Altay ile karşılaşacak olan Es Es’te futbolculara iç sahada alınan 3-2’lik Osmanlıspor galibiyetinin primi dağıtıldı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da göreve gelen yeni yönetim, Siyah-Kırmızılı takıma prim dopingi yaptı. Milli maçlar öncesi arka arkaya alınan 3-2’lik Osmanlıspor ve Adana Demirspor maçı galibiyet primlerini alamayan teknik kadro ve futbolculara, dün Osmanlı maçının priminin yanı sıra Menemen maçından kalan 30 bin TL’lik primi de aldı.

230 bin TL toplam prim dağıtan yönetim, futbolculardan yarın deplasmanda oynanacak Altay maçından galibiyetle dönmelerini istedi. Altay maçı sonrası da Adana Demirspor maçının primini ödeme sözü veren yönetim, yeterli maddi kaynağı bulmaları halinde de geciken maaş ödemelerinin önümüzdeki haftalarda yapılacağı mesajını verdi.

Ayder tribünü ziyaret etti

Eskişehirspor’un efsane taraftar grubu Ayder, Başkan Mustafa Akgören’e görevinde başarılar diledi. Aynı zamanda kulübe üye olan taraftarlar, 2020 yılı üyelik aidatlarını da yatırdı. Türk futbolunda ilklere imza atan eski Ayder grubu taraftarları, Eskişehirspor tesislerine giderek, kulübe destek olma amacıyla 2020 yılı üyelik aidatlarını yatırdı. Eski Efsane Ayder Tribünü taraftarları, ayrıca geçmiş yıllarda tribünlerde omuz omuza birlikte maç seyrettikleri ve Eskişehirspor Kulübü’nde başkanlık görevini üstlenen Mustafa Akgören'i ziyaret edip, çalışmalarında başarılar dileyerek çiçek verdi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi