Eskişehirsporlu futbolcuların kafalarını karıştırıyorlar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlu futbolcuların kafalarını karıştırıyorlar
A
a

Eskişehirspor’da sezon sonu 14 futbolcunun sözleşmesi sona erecek. Bunun için daha önce harekete geçen yönetim futbolcularla ön görüşmelerini sürdürüyor. Ancak bazı menajerlerin futbolcuların kafalarını karıştırdığı için işi çıkmaza soktukları belirtiliyor

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor’da sezon sonu 14 futbolcunun sözleşmesi sona erecek. Bunun için daha önce harekete geçen yönetim futbolcularla ön görüşmelerini sürdürüyor. Ancak bazı menajerlerin futbolcuların kafalarını karıştırdığı için işi çıkmaza soktukları belirtiliyor.

12 futbolcuyla görüşüldü
İki dönem transfer cezası bulunan Eskişehirspor’da yönetim sözleşmesi sona erecek futbolcular ile görüşmelerini sürdürüyor. 14 oyuncun 12’siyle ön görüşme yaptıklarını söyleyen Başkan Mustafa Akgören, “FIFA dosyaları yüzünden kulübümüzü bekleyen birçok tehlike var. Daha önce alınan transfer ve puan silme cezalarına son olarak Boffin’in cezaları eklendi. İki dönem kesinleşmiş transfer cezamız var. Bu yüzden gelecek sezon sonuna kadar transfer yapma imkanımız olmayacak” ifadelerini kullandı.

35 futbolcu altyapıdan
Başkan Akgören, “Altyapıdan kadromuza katılan son oyuncularla birlikte şu anda 39 futbolcumuz var ve bunların 35’i altyapı oyuncularından oluşuyor. Cemali Sertel ve Mete Kaan Demir, kiralık sözleşmeleri biteceği için liglerin tamamlanmasının ardından Başakşehir’e gidecekler ve bu oyuncuları tekrar alma şansımız yok. Diğer taraftan sözleşmesi biten 12 oyuncumuz olacak. Bu oyuncularla daha önce sözleşme uzatmaları için ön görüşmeler yapıldı. Liglerin başlamasıyla birlikte bizlerde yarım kalan görüşmelerimize devam edeceğiz” dedi.

Sorun çıkıyor
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mustafa Akgören, bazı oyuncu menajerlerinin sorun çıkardığı yönünde gelen bilgileri de doğrulayarak, “Maalesef genç oyuncular. Kafları çabuk karışıyor. Görüşme yaptığımız bazı isimler sözleşme uzatmaya sıcak bakmasına rağmen, karar vermelerini etkileyen bazı menajerler oluyor. Sonuçta şuanda yapabileceğimiz bir şey yok. FIFA, sezon sonu bitecek futbolcu sözleşmelerinin, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle, ara verilen ligler tamamlanana kadar geçerli sayılacağını açıkladı. Yönetim olarak bu süre içinde oyuncularımızla görüşeceğiz ve sözleşme uzatmaları için gereken neyse yapmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Celik2626 30 Nisan 2020 18:37

Başkan neyin kafasını yaşıyorsunuz. Bunlari bilmiyormuydun? Neden elindeki 3-5 tecrübeli futbolcuyu tutmadın. Kuculme diye para ödememek için onları gönderdin. Biz bize diye bir sloganla devam ettin. Oda elinizde patladin. Paranız yoktu neden başkan oldun. Kalabaktan ledlerden Etiden ve diğer yerlerden gelen paralar ne oldu? Ozaman giden topculara biraz ödeme yapsaydın. Şimdi onları belkide kalmaya ikna ederdin. Başkanlık illeriyi görmek herkesi her mecrayi kucaklamaktir. Ayrıştırıcı değil bütünleştirici olmaktır. sadece yandaşlarını kucaklamak değildir. Ama sen ve yönetimin ne yapti. Para ödememe Önce topculari gonderdin. Sonra kendi yandaşlarına yer açabilmek için kulup çalışanlarını gonderdin. Bomba senin ve yönetiminin kucağında patladı. Geçmiş olsun . Özünde iyi bir insan olabilirsin başkan ama Akıl hocalarin iyi değilmiş. Geçmiş olsun. Yazık esesi dusurduguniz duruma bakın. Bırakın başkan baskanligi beceremediniz ve beceremeyeceksiniz. Oraya işi bilen işin ehli lazım.

1 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi