Eskişehirsporlu futbolcular tepkili!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlu futbolcular tepkili!
A
a

Eskişehirsporlu futbolcular, 12 Haziran’da liglerin tekrar başlamasına tepki gösterdi. Siyah Kırmızılı futbolcular, TFF’nin aldığı bu kararı oldukça riskli buluyor.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Para sağlıktan önemli
Twitter adresinden tepki gösterenlerin başında Sezgin Coşkun geldi. Kaptan, “Açıklamayı yaparken tek başına video konferansla yapıyorsunuz ama biz oyuncular ve Kulüp çalışanları bir arada çalışsın istiyorsunuz. Hadi  kendimizi geçtim ya ailelerimize bir şey olursa hesabını kim verecek. Ama haklısınız şampiyonluklar ya da para sağlıktan daha önemli” dedi.

Çok şey beklemişiz
Eskişehirspor’un orta saha oyuncusu Onur Bayramoğlu ise, “Şimdiye dek iyi yönetildiği aşikar bir süreç, üzerine federasyonun tüm bu emekleri boşa çıkarabilecek kararı. Antrenman için, maç için toplanan onlarca insan sizin akşam keyfinizi yapmak için sağlıklarından feragat etsin! Aklıselim diyerek çok şey beklemişiz. Akıl yerine para seçilmiş” ifadelerine yer verdi. 

Bu nasıl iş?
Eskişehirspor’un deneyimli orta saha oyuncusu Kıvanç Karakaş da tepki gösteren isimlerden. Türkiye Futbol Federasyonu’nun hatalı bir karar aldığını söyleyen Kıvanç, “Başkan video konferansla basına demeç veriyor ama bizi 30 kişi aynı tesiste kalmaya zorluyor. Bu nasıl bir iş gerçekten anlamıyorum” dedi. 

Soyunma odasında 3 metre
Eskişehirspor’un altyapısından yetişen ve şimdi ise A takımda forma giyen Mehmet Feyzi Yıldırım, “Demek ki önce sağlık değilmiş!” ifadelerine yer verirken, Hasan Ulaş Uygur ise “Soyunma odasında 3 metre mesafe olsun ama sahada 22 kişi mücadele edelim öyle mi? Gerçekten çok sağlıklı” diyerek alınan karara tepki gösterdi. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bilek26 9 Mayıs 2020 09:04

takımı bu sezon ligten çekin

2 1 Cevap Yaz
ss 8 Mayıs 2020 15:37

Eskişehirsporlu futbolcular tepkili! Ne kadar tepkilisiniz? Çok.

1 8 Cevap Yaz
Murat 8 Mayıs 2020 14:04

Niye tepki gösteriyorsunuz. Maçlara çıkmayın gidin evinizde yatın.

0 12 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi