Eskişehirsporlu 2 futbolcu rakiplerimize imza attı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlu 2 futbolcu rakiplerimize imza attı!
A
a

Eskişehirspor forması giymiş 2 futbolcu rakiplerimize imza attı. Geçtiğimiz sezon Es Es ile başarı bir sezon geçirip Aytemiz Alanyaspor'a transfer olan Kaan Kanak Adana Demirspor'a, sezon başında imza atıp lisansı çıkarılamayan Tanase ise Giresunspor'a transfer oldu.

Sütiş Eskişehir
Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor’dan ayrılarak Aytemiz Alanyaspor’un yolunu tutan Kaan Kanak, Süper Lig ekibinde umduğunu bulamadı. 28 yaşındaki sol bek oyuncusu uzun süredir görüşme halinde olduğu Adana Demir ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. Kaan Kanak, bu sezon Alanyaspor formasıyla Süper Lig'de hiç forma giymedi. ZTK'da 3 maçta 213 dakika süre aldı. Kaan Kanak, Adana Demirspor formasını giyerek eski hocası Yılmaz Vural ile objektiflere poz verdi.

Cristian Tanase Karadeniz ekibinde

Eskişehirspor’a sezon başında transfer olan ancak lisansı çıkartılamayan Cristian Tanese’nin yeni takımı belli oldu. 31 yaşındaki Rumen orta saha futbolcusu uzun süre görüşme halinde olduğu Giresunspor ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Es Es ile resmi bir maça dahi çıkamayan Tanase sezonun ikinci yarısında Eskişehirspor’a rakip olacak. Rumen futbolcunun Antalya kampına katıldığı öğrenildi.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi