Eskişehirspor yönetiminin iç transfer çıkmazı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yönetiminin iç transfer çıkmazı
A
a

Eskişehirspor'da sözleşmesi biten 12 oyuncu ile anlaşmak isteyen yönetim, ortak anlaşma zemini bulmakta zorlanıyor

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor'da sözleşmesi biten 12 oyuncu ile anlaşmak isteyen Mustafa Akgören yönetimi, futbolcularla ortak anlaşma zemini bulmakta zorlanıyor.  Yönetim, Ramazan Bayramı öncesi bu futbolcularla ilk görüşmesini yapmış ve tekliflerini sunmuştu. Ancak oyuncuların bir kısmı ne ilk görüşmelerde ne de ardından yapılan ikinci tur görüşmelerde sunulan tekliflere sıcak bakmadı. 

Ayrılmayı düşünüyorlar

İstikbal Gazetesi'nin haberine göre, özellikle Mehmet Feyzi, Alperen, kaleci Ekrem, Mevlüt ve Erdal’ın sözleşme uzatmayıp lig biter bitmez takımdan gitmeyi düşünüyor. İçinde bulunduğu maddi krizi aşamayan yönetim, Erzurumspor karşılaşması öncesinde futbolcularla bir görüşme daha yaparak, ikna edebildiği futbolcularla sözleşme imzalamayı planlıyor.

 

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
262626 14 Haziran 2020 09:14

Başkan bu isi bırakın. Yönetime geldikten sonra cebinizden kaç para harcadınız. Aciklayin. Paranız yok ise neden yönetime talip oldun. Benim cocukluk hayalim demekle olmuyor bu işler . Yabanci değildin. Hoscan abinin yanında Geçmiş yönetimlerdede görev aldin. Dosyaları Bilmiyordum etmiyordum martavallarini bırakın. Yapamayacaksaniz istifa edin. Yönetim kayyuma kalır. Herkes cezasını çeker. Ama istifa etmezsiniz. Abilerin ne der sonra. Yazık çok yazık koca ulu cinari bitirdiniz. Diktiginiz ağaç diplerinde rahatca caylarinizi yudumlarsiniz artik. Hatirliyormusunuz bir takvim bastirmissiniz. Kurulusunda yoktuk. Kurtulusunda buradayiz. Doğru Kulübü bitirerek burada oldunuz. Eskisehirsporun üzerinden dosyaları görüşeceğiz diye yurtdışına kafileler halinde giderek 3-5 kurusuda öyle harcarsınız. Tebrikler.... Hepinize....

0 3 Cevap Yaz
Hasan 13 Haziran 2020 23:30

Tek çıkar yol kayyum.Bıktık usandık.Bir kulup bu kadar kötü yönetilir.Tarafatar Aç stadyumlar giderken yöneticiler içeriden kulubü bitirmişler.Yardım kampanyaları ile milleti avutmuşlar.Yardım paraları bunların çekirdek parası olmuş.100 milyonlar avrolar adeta savrulmuş. Kulubü düşünen bir tek adam çıkmamıiş ya..

0 2 Cevap Yaz
D.Faruk 13 Haziran 2020 12:42

Kepekle maymun seviliyorsa bizde yönetici olalım, sayın yöneticiler genel kuruldan bu zamana kadar kendi cebinizden yaptığınız katkı ne kadar bence koca bir sıfır

0 12 Cevap Yaz
ess 13 Haziran 2020 10:17

daha önceki haberde ne dedik? takımı sırtlayanların büyük bir yüzdesi gidecek dedik. yok yönetim görüşüyormuş, görüşmeler olumluymuş, bırak bu işleri. şu ana kadar da iyi sabretti çocuklar, para yok bir şey yok. kendilerini kurtarsın takım zaten amatöre doğru gidiyor.

0 6 Cevap Yaz
Sıddık 13 Haziran 2020 08:45

3 kuruş teklif edersen, geçmiş alacaklarını ödemezsen 12-0 yeniksin başkan, bu iş sanayideki iş gibi yürümüyor.

0 5 Cevap Yaz
serdar 13 Haziran 2020 08:01

Gelen takmış giden takmış çocuklara para kalmamış ben olsantakımda kalmam aç ayı oynamaz

0 3 Cevap Yaz
Hasan 12 Haziran 2020 22:25

Ya kapatın kulubü ya da bütün eski yöneticiler toplansınlar borçları ödesinler.

0 4 Cevap Yaz
Davut 12 Haziran 2020 22:23

Rezil ettiniz el aleme........Yazıklar olsun size...Eskişehir de bir iki gün kalan bir adama 80 bin avro ,hiç maça çıkmayan oyuncuya 260 bin avro, gol kralı diye getirilen bir yabancıya 5 milyon avro borç takanlar neredeler.Neden hiç hesap sorulmaz. Açın şu 10 yılın muhasebe kayıtlarını..Kim nereye ne kadar ödemiş ortaya çıksın. Çıksın ki ders alınsın. EsEs bu yönetim anlayışı ile daha çok borçlanır.Daha çok mendil açar.

0 3 Cevap Yaz
ahmet çarıkçı 12 Haziran 2020 16:51

kim olur bilmem mehmet şimşek mi olur? babasımı olur yada begiterlerdenmi olur.yada amtörliğden bir kulup başkanımı olur bilmem kim olucaksa çıksın bu sezona yeni takımı kursun maçlara gidelim yoksa bu yıl ortada ne takım kalacak ne de taraftar.

0 4 Cevap Yaz
Murattt 12 Haziran 2020 14:19

Kardeşim kapatın kulübü yeniden başka kulüp kurun aynı hataları da bir daha yapmayacak bir sistem kurun bu kadar basit

0 17 Cevap Yaz
Yeni takım şart

murat kardeşim başlarda bende söylediğimde herkes kızıyordu bana ama artık anlasınlar başka yol kalmadı.yeni takım şart.

0 2
Es2626

Murat kardeş zaten bu gidişle oynayacak topçu olmayacak. Yonetimin yapacağı en güzel iş istifa edip seçim kararı alması. Kimsede aday olmayacağı için kulübün kayyuma kalmasi. Ama bu yönetimin istifa etmesine Hoscan abisi izin verirmi ? Bence vermez . Çünkü kulübün kayyuma gitmesini istemez.

0 1
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi