Eskişehirspor yönetimini istifaya davet etti!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yönetimini istifaya davet etti!
A
a

Eskişehirspor'da yönetim krizi devam ederken Osman Taş ve ekibine istifa çağrıları da gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ETB Başkanı Murat Diri yönetimi kongreye davet etmişti. Eskişehir Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Çetinkaya yönetime çağrıda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Eskişehir Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Çetinkaya yazılı açıklama yaptı. Çetinkaya, “Yeter artık nereye kadar! Eskişehirspor’un üzerinden ellerinizi çekin. Bir gidiyorsunuz, bir geliyorsunuz, bu kulüp hiç kimsenin özel şirketi değil. Eskişehirspor sahipsiz değildir. Her daim olduğu gibi her daim de sahip çıkacağız. Eskişehirspor yönetimi istifa etmeli. Olmuyor… Olmuyorsa acil görevi bırakın. Nasıl önceki yönetimler başarısız olunca görevi bırakıyorsa sizler de Eskişehirspor’a sahip çıkmak isteyen bizler için görevi bırakın. Eskişehir Dernekler Federasyonu olarak Eskişehirspor’un hak ettiği yerde olması için göreve hazırız” dedi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kartallı KARTAL 19 Eylül 2019 12:39

Kediler ciğere talip olmuş. Teslim edin !!!

0 1 Cevap Yaz
Dik Duruş 18 Eylül 2019 13:10

Sanki kendi şirketini devrediyor adam veya kızını vercek gibi davranıyor gelsin damat bir bakalim der gibi bunun sorumlusu kim oldunu biliyo neden Kaan başkanı istifaya davet ettiniz hemde transfer tathtasini açabilen bir adamı.. hocanın ne suçu vardı yolladiniz..

0 2 Cevap Yaz
eses1 18 Eylül 2019 12:31

yok başkan kafasına göre birini bulursa verecek yönetimi babasının malı ya.

0 9 Cevap Yaz
Taner Canevi 18 Eylül 2019 12:30

Açıklama yapanlara bak Eskisehirspor ne halde anlarsınız.

0 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi