Eskişehirspor yönetimini heyecanlandıran haber

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yönetimini heyecanlandıran haber
A
a

Eskişehir yönetimi yeni sezonda Süper lige 5 takımın çıkacağı iddiası ile heyecanlandı. Eskişehirspor kulübü Başkan Vekili Mehmet Şimşek, “Eğer bu proje hayata geçerse, şehir olarak tüm imkanları seferber etmeliyiz “dedi

Sütiş Eskişehir
Türkiye Futbol Federasyonu genel kurulu sonrası, yeni başkan Nihat Özdemir’in başkanlık koltuğuna oturmasıyla birlikte, spor camiasını büyük bir heyecan sardı. Gelen iddialara göre yeni sezon sonunda 5 takımın süper lige çıkacak olması, Eskişehirspor yönetimini de heyecanlandırdı.  Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama olmamasına rağmen gelen duyumlara göre, Türkiye Futbol Federasyonunun, Süper Lig ve 1.Lig’in 20’şer takımlı olması için bir takım çalışmalar yaptığı iddia ediliyor. Spor camiasını her geçen gün heyecanlandıran iddialara göre 2019-2020 sezonunda Süper Lig’den yine 3 takım düşecek. Ancak Süper Lig’e 5 takım yükselecek. Düşünülen ve planlanana göre sezonun ilk 34 haftasını ilk 3 sırada tamamlayan takımlar direkt olarak Süper Lig’e yükselecek. Sezonu 4-5-6 ve 7. sırada tamamlayan takımlar arasında bir play off mücadelesi oynanacak ve eşleşmelerin galipleri Süper Lig’e yükselen 4. ve 5. takım olacak. Bu sayede de 2020-2021 sezonunda Süper Lig’de oynayacak takım sayısı 20’ye yükselmiş olacak. Eskişehirspor kulübü Başkan vekili Mehmet Şimşek, henüz net bir bilgi olmamasına rağmen, bu tür söylentileri kendilerinin de duyduğunu belirterek, “Eğer bizim dönemimizde 5 takımın süper lige çıkma şansına sahip olursa, bizde bu yarışın içinde oluruz. Bu bizim yönetimimizin balı olur. Tüm imkanlarımızı seferber ederiz. Şehir kenetlenir ve hep birlikte hedefe gideriz” dedi.
 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bilek26 7 Haziran 2019 16:15

Senelerdir bu haberi bekliyordum, bunu istiyor ve sosyal medyada yazıyordum, süperligin gelirini sadece 18 takım paylaşıyor hem de çok az maç yaparak, hatta 22 takıma çıkarsa bile daha iyi olur bence gelir Türk futboluna daha adil dağılmış olur. Futbolda gelişmiş ülkelerin ligleri hep 20-22 takımlı çok geç bile kalındı.

1 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi