Eskişehirspor yönetimine zehir zemberek sözler!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yönetimine zehir zemberek sözler!
A
a

Eskişehirspor yönetiminin, geçtiğimiz günlerde yaptığı fidan dikim törenine belediye başkanlarını davet etmemesine Odunpazarı Belediyesi Başkanı Kazım Kurt tepki gösterdi. Kurt, “Üç tane belediye başkanı çağrılmadı. Hadi ben bilerek kampanyaya katılmadım. Yılmaz hocamız kampanyaya en fazla fidan bağışlayanlardan biri. O neden çağırılmadı?” dedi

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, ES TV’de yayınlanan Açıkça programının konuğu oldu. Gazeteciler Ali Baş ve Meltem Karakaş Kaya’nın sorularını yanıtlayan Kurt, Es Es ile ilgili gelen soruları da cevapladı. Eskişehirspor’u bekleyen genel kurul ile ilgili sorulan soruya cevap veren Başkan Kurt, fidan dikim törenine çağrılmadıkları için tepki göstererek, “Eskişehirspor’u bekleyen bir genel kurul var. Ben 
genel kuruldan önce, kampanya ile ilgili konuşmak istiyorum. Fidan kampanyası dikim törenine Eskişehirspor yönetimi bizi neden çağırmadı?” diye konuştu.

Asla başarılı olamaz
Kurt, “Bu siyasi bir tavır değil mi? Üç tane belediye başkanı çağrılmadı. Hadi ben bilerek kampanyaya katılmadım. Yılmaz hocamız (Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen) 
kampanyaya en fazla fidan bağışlayanlardan biri. O neden çağırılmadı? “Yılmaz hocayı niye çağırmadılar! Çünkü törene vali geliyor. Vali gelince, CHP’li belediye olmaz. Böyle bir şeyden vazgeçilmediği sürece Eskişehirspor yönetimleri asla başarılı olamaz” dedi.

Kimler gelecek göreceğiz
Başkan Kurt, “Yönetim şu tavrı koyuyorsa ‘yönetime gelmek isteyenler yani Vali baba bize yardım eder nasılsa biz belediyeleri dışlayalım.’ Dışladıkları kadar dışlasınlar. Biz de gitmeyiz, eğer böyle bir şey varsa göreceğiz kongreye onlar mı gidiyor biz mi gidiyoruz. Eskişehirspor, Eskişehir’de birliği sağlayacak tek mekanizmadır siz burada bunu bozarsanız diğer alanlarda da birliği beraberliği sağlayamazsınız. Bize sorarlarsa düşüncemizi söyleriz. Bir fidan dikim kampanyası törenine bizi davet etmiyorsanız, ben daha ne söyleyeceğim” şeklinde konuştu.

Bize saygı göstersin
Üstüne basarak, “Bizi kimse yok sayamaz” diyen Kurt, “Biz Eskişehir’de varız. Gücümüzü de her yerde gösteririz. Bu konuda bizim gücümüzden yararlanmak isteyen varsa bize saygı göstersin. Bu konuya Eskişehirspor başkanı da dahil, vali de dahil, belediye başkanı da dahil” ifadelerini kullandı.

Törende kimler yer almıştı?
Eskişehirspor Hatıra Ormanı’nın ilk fidanı dikim töreni, 21 Mayıs tarihinde Eskişehir-Ankara Karayolu Kanlıpınar Mevkii’nde gerçekleşmiş ve törene Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız’ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, Eskişehir Orman Bölge Müdürü Recep Temel ve Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile Kulüp Başkanı Mustafa Akgören, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular katılmıştı.


 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Nct 5 Haziran 2021 19:35

Ben bir samsunlu olarak çok aşırı üzüldüm çocukluğumun takımı.çok yazık çok

0 0 Cevap Yaz
Kadir 28 Mayıs 2021 12:25

EsEs partiler üstü olmalı.EsEs için bir araya gelenler siyasi kimliklerini bir tarafa bırakmalı.

0 5 Cevap Yaz
ali 28 Mayıs 2021 09:32

Sayın Başkan sen diyorsun katılmadım diye. Odunpazarı olarak öncülük etmeniz gerekirken katılım sağlamıyorsunuz ondan sonra davet bekliyorsun

6 6 Cevap Yaz
Fahri 28 Mayıs 2021 00:50

EsEs için kırgınları bir tarafa bırakalım. EsEs için her yere gidelim.

1 3 Cevap Yaz
Sezar 27 Mayıs 2021 22:10

Körlerle sağırlar.

0 0 Cevap Yaz
Eses 27 Mayıs 2021 21:01

Bu kadar gücünüz var, bu zamana kadar dişe dokunur ne yaptınız?

4 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi