Eskişehirspor yönetimine aday olan gruptan açıklama

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yönetimine aday olan gruptan açıklama
A
a

Eskişehirspor yönetimine aday olan bir özel bankanın üst düzey yöneticiliğini, genel müdürlüğünü ve yönetim kurulu başkanlığını yapmış olan Bahri Bakaç, Yeni Oluşum Grup Adına yazılı bir açıklama yayınladı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor yönetimine aday olan Yeni Oluşum Grubu Adına  Bahri Bakaç  (Mali Müşavir, Bankacı, Uluslararası Yatırım Uzmanı) şu açıklamayı yaptı

"Eskişehirspor Genel Kuruluna;

Mevcut yönetimin olağanüstü ve iyi niyetli çabalarına rağmen üstesinden gelemediği ve bugün için içinden çıkılması zor bir durum haline gelmiş bulunan ve ağır borç yükü altında sıkıntılı süreçler yaşayan, içine düştüğü menfi finansal sıkıntılar nedeniyle sürekli yenilgiler alan, güç kaybeden, yeni yatırımlar imkanı bulamayan, marka değerini kaybeden ve sorunların her geçen gün kartopu gibi büyüdüğü spor kulübümüzün bulunduğu bu durumdan çıkabilmesi ve eski gücünün üzerinde bir güce kavuşabilmesi amacıyla yönetime talibiz.

Spor Kulübümüzün ne kadar mevcut borçlarının bulunduğunu henüz bilmiyoruz. Yönetime geldiğimizde Due Dilligence yaparak kulübümüzün mevcut ve gerçek tüm borçlarını bir program dahilinde ödeme ve borç yükü içinden çıkartmak düşüncesi ve arzusundayız. Henüz yönetime geçmiş olmamamıza rağmen iyi niyetli olarak haberdar olduğumuz ve spor kulübümüzden alacaklı olan sporcuların alacaklarına ilişkin alacaklı vekili yerli ve yabancı avukatlarla temasa geçmiş olup borçların ödenmesi hususunda ödeme programı sunmuş, yönetime gelmemiz halinde anlaşmazlıkların giderilmesine yönelik kendilerinden olumlu yanıt almış ve prensip olarak kendileri ile sorunların çözümü konusunda önemli ölçülerde anlaşmış bulunmaktayız.

Eskişehirspor olarak sahaya çıktığımızda seyredilmeye değer bir oyun sunabilmek ve sürekli kazanan bir takım olmak için yönetimsel ve teknik açıdan üzerimize düşenin fazlasını yapmak amacı ile yönetime adayız. Ne kadar para harcadığınızın bir önemi yoktur. Yani iyi oyun oynayamıyor ve kazanamıyor iseniz problem var demektir.

Bu durumda ne yapılabilir?
1-) Başarılı sistemleri örnek alacağız.  
2-) Sportif faaliyetlerimize ilişkin yeni yatırımlar yapacağız. 
3-) Sportif faaliyetlerde şiddete eğilimi azaltacak sporu her alanda sevdireceğiz. 
4-) Stadyumumuzu aile ve gençler için eğlenceli bir sosyal alan haline getireceğiz. 
5-) Kendi spor kulübümüzün spor iletişim kanallarını genişleteceğiz.  
6-) Büyük ve marka olmuş şirketlerle işbirliği halinde olacağız. 
7-) Yabancı ülke takımları ile dostluk maçları düzenleyeceğiz. 
8-) Spor Kulübümüzün marka değerini yükseltecek programlar uygulamaya koyacak ülkemizin en iyi oynayan takımını kuracağız.
9-) Tanınmış ve saygın hale gelmiş spor insanlarını takımımıza kazandıracağız.
10-) Spor oyun anlayışımızı altyapıdan başlatarak genç yeteneklerimizi A takım düzeyine taşıyacak sistemsel bir altyapı anlayışı oluşturacak ve bu sayede başarılı gençleri spor hayatına kazandıracağız.
11-) Mali gücümüz ile seyirci kapasitemizi yükselteceğiz. 
12-) Düşük maliyetli fonlar sağlayacak, kulüp gelirlerimizi artıracak ve rekabet üstünlüğü elde edeceğiz.
13-) Yerli ve yabancı futbol federasyonlarındaki problemlerimizi süratle çözeceğiz.
14-) Mevcut teknik heyet ve sporcu kadromuzun maddi ve manevi tüm problemlerini çözümünü süratle gerçekleştirecek  ve mevcut kadromuzu muhafaza ederek ara transfere kadar transfer yasağına ilişkin ödemelerimizi gerçekleştirerek transfer engelini kaldıracağız. Aynı zamanda süper ligde bulunan dört büyük kulüplerle yapmış olduğumuz temaslarla birlikte anlaşma sağladığımız futbolcuları kiralık olarak kulübümüz kadrosuna dahil ederek takımımızın küme düşmesini de engelleyeceğiz.   

Spor kulübümüzün hak ettiği yerde olması için gösterilen tüm çaba ve kararlar oldukça önemlidir. Eskişehirspor'a katkı ve hizmetlerinden ötürü tüm emeği geçenlere teşekkür etmeyi bir borç bilir, siz değerli üyelerimizin vereceği kararlar ile seçilecek olan ve başarılarla dolu aydınlık geleceğe spor kulübümüzü taşıyacak yeni yönetim ve ekibine şimdiden başarılar diliyoruz."
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Davut 8 Ekim 2019 18:47

Sonra üyelği bahane etmeyin...Ciddi iseniz üyelik konusunu da çözüm bulur yönetime gelirsiniz.

0 3 Cevap Yaz
pompeo 8 Ekim 2019 16:55

acil dosyalardan bir kac tanesini simdiden bi kapatin bakalim .... görelim ne oldugunuzu ...

0 2 Cevap Yaz
Bilinçli taraftar 8 Ekim 2019 16:10

Arkadaşlar tamam her söylediğimizi acı içinde konuşa biliriz ama gerçekler vardır bu gurup çok sistemli bilgili ve sağlam adımlarla çıktı ve geliyor bizce futbolu yöneticiliği ekonomiyi çok iyi bilen gurup inanalımki kurtuluş ve zirve başarısı bizler Hayek göstersek ve eleştirsek bile çok samimi her şeyi bilerek borçların farkındalığını biliyorlar başaracaklar destek verelim şevklerini kırmayıp yollarını açıp bir şans verelim bizler inandık sizde inanın ve bu yoğun bakımdaki hastayı inanç ve bilgiyle bu gurup hayırlı dualarla diriltecektir kardeşlerim lütfen bu gurup sahip çıkıyor bizlerde sahip çıkanı kucaklayalım bakın Halen iddialı ve azimli olarak vaat etmediklerini avukatlarla ve borçları çözerek bilinçli geliyorlar bu gurubun Hayek ve reklamla işleri YÖK sistemli geliyorlar hep bir olalım destek verelim yaptıkları ve yapacakları desteği es es için veriyorlar bir şansda bu guruba vereli bizler inanıyoruz bu gurup Eskişehirspor’u ve taraftarı ülkemizde zirveye çıkaracaktır aşkile

0 3 Cevap Yaz
Ekrem dogru 8 Ekim 2019 15:59

gercegi soylemiyorlar!!!!! Pinto ve funes morinin avukatlariyla kimse gorusmedi!!!!

0 2 Cevap Yaz
sıtkı sıyrılmış 8 Ekim 2019 13:41

sizden de bir şey çıkmaz

2 2 Cevap Yaz
Cem cebeci 8 Ekim 2019 13:36

Allah aşkına ne yapacaksanız bir an evvel yapın sinan Ediz ve bu formayı ıslatan rahmetli olan abilerimiz ve kardeşlerimizin kemiklerini sızlatmayın artık.Tekrar o güzel günlere dönmek umudu ile.....

1 3 Cevap Yaz
eses1 8 Ekim 2019 13:35

Yönetime gelecek olanlara önemle duyurulur: Taraftar dernekleri başkanları murat diri , erkan koca gibi şahısları kulübün önünden dahi gecirmeyin benden söylemesi bu kaosun başlıca sebebi bunlar osman taş ı da başkan yapan bunlar kulüp delegeleride bunların ağzına bakıyor.

0 18 Cevap Yaz
Devran 8 Ekim 2019 12:22

Hayırlı uğurlu olsun işte işi bilen imparator

3 6 Cevap Yaz
Furkan 8 Ekim 2019 12:00

Bende yönetime talibim mesela benim de PARAM yok ama FİKRİM çok. Mesela Gürcistan , Bulgaristan, Kıbrıs, Makedonya gibi ülkelerin köklü ve taraftarlı kulüpleri ike hazırlık maçı yapip Takımı tanitirim ( yersen) , Dilenmicez diyip her CUMA görevli dilencileri camilere yollarım(!), Eskisehir Markalarına giderim destek olmazsa söverim çünkü kim onlar bize yardım etmiyor malum(!) mesela hiç şirketleşmem borca kredi çeker kulübe ekstra borç yaparım ama günü kurtarırım. (!)

3 5 Cevap Yaz
pompeo

hani pancarci bizi milanoyla kardes kulüp yapmisti ya ... milanodan da yardim isteyelim ...

2 1
Furkan

Dislike atanlar ya olayı anlamamış ya da hoşcan ve ünal saz ekibinin davul çalanlarından.

0 1
Eses 8 Ekim 2019 11:24

Esesin sorunlarından önce sizin üyelik problemi ne oldu? Ayrıca "Due Dilligence" yazarak "Bakın ben İngilizce de biliyorum" havası atacağınıza şuna doğrudan "durum tespiti" yazsanız da millet ne dediğinizi anlasa daha güzel değil mi?

0 7 Cevap Yaz
Kartallı Kartal 8 Ekim 2019 11:03

Kardeş Osman TAŞ basbas bağırıyor. Üç hafta içinde on milyon TL acil lazım diye. Cebinde 15 milyon nakit paran var mı onu açıkla.

0 10 Cevap Yaz
Kızılcıklı Tayfa 8 Ekim 2019 10:58

Kongrede neden cikmadiniz Eskisehirsporun kaybedecek vakti yok cezalar kapıda bekliyor biran önce göreve başlamanız dileğiyle...

0 12 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi