Eskişehirspor yönetiminden taraftara teşekkür

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yönetiminden taraftara teşekkür
A
a

Eskişehirspor'da transfer yasağının kalkması camiayı büyük sevince boğdu. EsEs sevdalısı taraftarlar da haftasonu oynanacak  Gençlerbirliği maçının biletlerine hücum etti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'un Gençlerbirliği ile bu haftasonu oynayacağı maçın biletlerine büyük ilgi var. Maç için kombineler hariç, şu ana kadar satılan bilet sayısı 4.271 olarak açıklanırken Eskişehirspor yönetimi de resmi siteden bu rakamı duyurup taraftara teşekkür etti.

İşte Eskişehirspor kulübünden yapılan açıklama...

Spor Toto 1.lig’in 20. Haftasında 02 Şubat 2019 tarihinde saat 16:00’da Yeni Eskişehir Stadyumunda  oynayacağımız Gençlerbirliği maçının biletlerine yoğun ilgi gösteren taraftarımıza teşekkür ediyoruz.

Maraton alt biletleri tükenmiştir. Maraton üst ve güney alt tribün biletleri tükenmek üzeredir. Kombineler hariç, şu ana kadar satılan bilet sayısı 4.271 adettir.

Maç günü stadyum gişelerinde oluşan yoğunluktan dolayı, mağduriyet yaşanmaması için, Passolig satış noktası veya Passolig internet sitesinden maça gelecek taraftarlarımızın, biran önce biletlerini almaları önemle rica olunur.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Doğa Sever 31 Ocak 2019 18:30

İnşallah , bundan sonra daha dikkatli oluruz ve alt yapıya daha çok önem veririz!

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi