Eskişehirspor yönetiminden kritik Pinto açıklaması

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yönetiminden kritik Pinto açıklaması
A
a

Eskişehirspor Başkan Yardımcısı Fatih Sezer gündemi değerlendirdi. Pinto ile sık sık görüştüklerini söyleyen Sezer, umutlandıran gelişmeler yaşandığını belirtti. Ayrıca Sezer, takım hakkında ki yaşananları aktardı

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor adına üzücü haberler aldık
Eskişehirspor haberi: Sözlerine Kaan Öztürk ve Zafer Karagöz’ün vefatı nedeniyle üzüntülü olduklarını belirterek başlayan Sezer, “Bir hafta içinde çok üzücü haberler aldık. Genç kardeşimiz Kaan’ı kaybettik. Daha sonra hocamız Zafer hocamızı vefat haberini aldık. İkisine de Allah’tan rahmet diliyorum. Camiamızın başı sağ olsun” ifadelerine yer verdi.

Pinto oldukça ılımlı
Küme düşme yetkisini eline geçiren Pinto hakkında da konuşan Sezer, “Pinto’ya teklifimizi yaptık. Umutlandıran gelişmeler var. Pinto biraz daha olumlu ve ılımlı yaklaşıyor. Bir ödeme planı sunduk. Buna sıcak bakıyor. Umarım bu gerçekleşir. Bu hafta içinde haber gelecek. Canımız bu sene çok yandı. Pinto’dan dolayı bir kez daha ceza yemek istemiyoruz” dedi.

Hepsiyle görüşüyoruz
Takım hakkında da bilgi veren Sezer, “Takımımız evde bireysel olarak çalışmalarını sürdürüyor. Hepsiyle görüşüyoruz bilgi alıyoruz. Liglerin Haziran ayında başlaması konuşuluyor. Bizde buna göre hazırlığımızı yapıyoruz. Bir gelişme olursa zaten takımımızı çağırıp çalışmalara kaldığımız yerden başlarız” dedi.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Yeni takım şart 30 Nisan 2020 14:20

1963 yılında Türkiye akademiler arası futbol şampiyonası düzenlenir. Eskişehir Ticari İlimler Akademisi finalde Ege Üniversitesi'ni 6-0 gibi büyük bir farkla mağlup eder. Maçın bitiminin ardından gözlemci Burhanettin Türker, Kafile Başkanı Nafiz Yazıcıoğlu’nun kulağına şöyle sorar: "Madem elinizde böyle bir kadro var niye 2. Lig'e katılmıyorsunuz?"der ve eskişehirspor kurulur.Bu kuruluşun aynısını yapama zamanı geldi.anadolu üniversitesi yenieskişehirspor f.k.a.ş. olmalı.göreceksiniz her yıl şampiyonluk yaşayacagız.

0 0 Cevap Yaz
Murat 29 Nisan 2020 13:25

Daha önce sunduğunuz ve yapmadığınız ödeme plan ları gibi mi. Adam bunu yemez.

0 2 Cevap Yaz
İsmail Nediyeyimki 29 Nisan 2020 02:26

Yeni eses den bahsediliyor. Hiç inandırıcı değil. Umutlandirmayin taraftarı. Gençliğimizi çocuklugumuzu sevdamızı yediniz hepbirlikte. Yeter artık.

1 1 Cevap Yaz
Celik2626 28 Nisan 2020 23:37

İşinize bakın. Siz hangi işi becerdinizde bunu becereceksiniz. Marifet basın onunde hava atmak reklam yapmak degil dosyaları hallederek EsEsimizi ligde tutmakti. Onu beceremediniz hayal kurmayı birakinda elinizdeki topculari tutmaya çalışın. Başkanın dediği gibi kuculuyoruz demekle olmuyor bu işler. Artık bu gidişle seneye oynatacak elinizde topçu kalmayacak. Bu işi beceremediniz. İstifa edin ... Ama nerede o yüz yokki sizde. Başkan çocukluğumun hayaliydi başkan olmak diye diye abisinin bıraktığı işi tamamladı . Bravo sizlere ....

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi