Eskişehirspor yönetiminden futbolculara müjde!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yönetiminden futbolculara müjde!
A
a

Eskişehirspor'un genç futbolcuları büyük bir özveri ile mücadele ediyor. Ligde kalmak için ter döken gençlere yönetimden prim müjdesi geldi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor sezon başında transfer yasağını kaldıramadı ve takıma katılması planlanan birçok futbolcuya lisans çıkaramadı. Bu yüzden Spor Toto 1. Lig'deki mücadelesine altyapıdan çıkarttığı gencecik futbolcularla başlayan Es Es'in ligde kalma mücadelesi takdir topluyor.

Eskişehirspor yönetimi, oyuncuları ligde kalma mücadelesinde kamçılamak için Afjet Afyonspor maçının devre arasından 200 bin TL prim müjdesi vermişti ancak Es Es o maçı kazanamadı. Bu hafta sonu oynanan Altay maçında da yönetim, maçın kazanılması halinde 300 bin TL prim sözü verdi. Eskişehirspor evindeki mücadeleyi 1-0 kazanınca Halil Ünal ve Eskişehirspor İcra Kurulu üyeleri de 300 bin TL'yi bulmaya koyuldu.

Gayreti takdir topladı

Eskişehirspor-Altay karşılaşmasının 78’inci dakikasında Eskişehirspor kalesinde büyük bir tehlike atlattı. Savunmanın arkasına sarkan topta Altaylı Furkan, Ekrem ile karşı karşıya kalacaktı. Orta sahadan müthiş bir deparla gelen Tolga Yakut geriden gelerek Furkan’dan topu çalmayı başardı. O esnada Tolga yere düşünce hakem Es
Es’e faul verdi. İbrahim Akın itiraz edince sarı kart gördü. Sadece bir dakika sonra ise deneyimli futbolcu hakemi aldatmaktan ikinci sarı kartı görüp oyundan atıldı. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi