Eskişehirspor yönetiminden flaş karar: EsEs Token

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yönetiminden flaş karar: EsEs Token
A
a

Eskişehirspor’da Altay maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akgören, “Sanal para teknolojisinden yararlanmak adına EsEs Token önümüzdeki hafta hayata geçirilecek” dedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor’da Altay maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akgören, “Sanal para teknolojisinden yararlanmak adına EsEs Token önümüzdeki hafta hayata geçirilecek” dedi.
Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında Eskişehirspor Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akgören bazı açıklamalarda bulundu. Akgören, kulübün transfer tahtasını açamaması ve çözülen dosyaların yanı sıra Beşiktaş’a transfer olan Bilal Ceylan hakkında da konuştu. Toplantıda Eskişehirspor’a maddi destek sağlamak amacıyla EsEs Token isimli sanal parayı hayata geçireceklerini açıkladı. İlgili kuruluşlarla prensipte anlaşmanın sağlandığını açıklayan Akgören, “Sanal para teknolojisinden yararlanmak adına EsEs Token önümüzdeki hafta hayata geçirilecek. Bunu şu ana kadar Türkiye’de 4 tane kulüp bunu hayata geçirdi ve ciddi bir gelir elde etti. Biz de sanal parayı hayata geçiren 5’inci kulüp olacağız. Bununla ilgili tüm ayrıntıları önümüzdeki hafta açıklayacağız. Eğer bu projeleri hayata geçirirsek Eskişehirspor’un kurtuluşu 3-5 seneyi bulmayacak, çok kısa bir süre içinde gerçekleşecek” diye konuştu.

“Bilal Ceylan’dan gelen 3 milyon 300 bin lirayla 14 milyon liralık borç ödedik”
Beşiktaş’a 3 milyon 300 bin lira bonservis bedeliyle transfer olan Bilal Ceylan’ın Eskişehirspor’un borçlarını ödemek için büyük bir gelir sağladığını kaydeden Mustafa Akgören, “Bir transfer döneminden geçtik. Bu dönem camia için kulübümüzün geleceği adına yapılmış en önemli icraatın olduğu dönemdi. Bu transfer döneminde Bilal Ceylan kardeşimizi Beşiktaş’a gönderdik. Bu transfer sürecini en iyi şekilde yönettiğimize inanıyoruz. Bilal’den gelen 3 milyon 300 bin lirayla biz 14 milyon liraya yakın borç ödedik. Aslında Bilal’i 14 milyon liraya satmış olduk. Bilal Ceylan’ı 3 milyon 300 bin liraya Beşiktaş’a transfer ettik. Böyle bir dönemde Beşiktaş kulübüne de bizlere göstermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Bilal Ceylan kardeşimizi de Avrupa’da ve milli takımda göreceğimiz günleri bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

“Düşmekte olduğumuz bu lige geri dönmeyi planlıyoruz”
Kulübün yaşadığı puan kayıpları ve matematiksel olarak ligde kalmasının çok zor olduğunu aktaran Akgören, “Bütün camiamıza şu müjdeyi verebilirim: ‘Eskişehirspor’umuz için yolun sonu karanlık değil. Biz şu anki karanlık tünelden çıkacağız ve Eskişehirspor’u temizleyeceğiz. Öyle bir takım oluşturacağız ki bütün şehrin arkasından geleceği bir takımın temellerini atmayı planlıyoruz. Mevcut puan tablosunda bu sene ligde kalma umutlarımızı çok aza indirdik. Bu seneyi elimizden geldiği kadar dosyaların kapatılmasına harcayacağız. Önümüzdeki sezon için transfer tahtasını açmayı ve düşmekte olduğumuz bu lige geri dönmeyi planlıyoruz” dedi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
BERTAN 11 Şubat 2021 17:29

Sanal başkan sanal yönetim.

0 1 Cevap Yaz
Deli Ruhi 8 Şubat 2021 14:23

Büyük devrim Tatar başkan para bulucam bulucam derken sanal parayı buldu.

0 8 Cevap Yaz
Deli Ruhi 8 Şubat 2021 14:21

Tebrik ederiz büyük başkan ve yönetim. Nihayet takımı 1 yılda iki kere ligden düşürme şerefine nail oldunuz. Bilal’den gelen parayla dosyaları kapattınız. Bilal’den gelen para olmasaydı ne yapacaktınız? Şimdi 2. Ligde para ve yayın gelirleri de yok. Ne olacak. Paranız yok başkancılık oynuyorsunuz. Medya önünde her iki lafınızdan beri yardım para istemek. Gerçek parayı bulamadınız Şimdi de Sanal para hayali kuruyorsunuz. Madem sanal para bu kadar basitti 4 kulübü dışında liglerdeki diğer kulüpler neden yapmadı? Hayal üstüne hayal. Amaç gündem değiştirmek ve bunu da başarıyorsunuz. Bir lafınız doğru 2. Ligde misafiriz diyorsunuz. Haklısınız 1 yıl sonra 3. LİGDEYİZ. Bu kadar koltuk sevdalısı olmayın. İstifa edin İstifa etmekte erdemliliktir.

0 5 Cevap Yaz
pompeo 7 Şubat 2021 16:33

o elindeki A4 kagidi ne basgann ... ne anlama geliyo ... huahhahahaa .. siz gidin stadin catisina kelepceleyin kendinizi ... belki bi aciyan cikar ...

2 10 Cevap Yaz
NeFer

Uza bi ya sen çok biliyon dimi herşeyi sen geç başkanlığa yiyosA

12 1
Tatar dan Masalllar 7 Şubat 2021 13:15

Tatar masal anlatma, krediniz yok artık, sıfırı tükettiniz

2 12 Cevap Yaz
Suat AVNİ 7 Şubat 2021 11:01

Bi ZİHNİ SİNİR porojesi daha............

2 8 Cevap Yaz
pompeo

hahaa .. harbiden yaa ..

2 5
Esesli Bilal 7 Şubat 2021 08:14

Transferi açsaydınız. Ağaç kampanyası 3 e 4 katlardınız. Transfer parasının yarısını çıkartırdınız.

1 7 Cevap Yaz
Göktan 7 Şubat 2021 02:19

Pintoya sırada ki taksit token le ödenince yüzündeki ifadeyi görmek is terim

2 8 Cevap Yaz
Burak 7 Şubat 2021 02:17

Para bulacam bulucam dediğin bu muydu başkan aşkolsun

1 11 Cevap Yaz
Dik Duruş 6 Şubat 2021 23:38

Adam haklı para yok bulamıyor da sanal para başka napcak :)

0 12 Cevap Yaz
ferit yurt 6 Şubat 2021 23:36

başkan ugraşıyor hırsızlar nerede

6 6 Cevap Yaz
Ayder 6 Şubat 2021 19:10

Ohh harika olmus ! Borclari bu token la oderiz artik :)) . Basarisiz hukumetlerin karsiliksiz para bastigi gibi bizimkilerde karsiliksiz coin cikartiyor. Verin alacaklilara bu coinleri kapansin hesap o zaman. Baskan birde tasarim paylasmis A4 e basip :)). Hadi kolay gele, sanirim bir sonraki proje Elon Musk a rakip olmak adina Saturn'e turistik yolculuk. Lutfen kendi heveslerinizi bir kenara birakip guclu bir yonetim icin gerekli kisilerle diyologa gecin. Kendi egolarinizi patlattiginiz gibi Eses'imizide patlatmayin !

3 15 Cevap Yaz
pompeo 6 Şubat 2021 17:25

bu "sanal para" dan bir sürü var ... binlerce .. bitcoin bunlarin en taninmisi .. sen de bi sanal para cikarsan kac kisi alicak .. ya da alir .. en iyisi siz bi basin gidin artik ... kulübün önü acilir belki .

3 23 Cevap Yaz
MKemal 6 Şubat 2021 17:16

Baskan ponzi scheme isinede gir zincirin sonunda kalan dona kalir veya borsaya girelim Gamestop cular gibi short squeeze yapmaya hisse bulup abanalim. Artik yonetimin balonlarida teknolojik olmaya basladi, once milyonluk projeler sonra transfer tahtasini aciyoduk kapiyorduk derken simdi de Token. Jet Fadil imrenerek bakiyordur. Daha sezon ortasi koyulan hedefe bak ! Seneye dusmekte oldugumuz lige yeniden cikmak istiyoruz. Kume dusen basarisiz takimlar sezon sonu bu aciklamayi yapar bizim yonetim sezon ortasi. Verilen mesaj koltuga yapistik Eses batsa bile kolay kolay terketmeyiz. Baskan yapacagin en hayirli is sehrin buyukleri ile guclu bir yonetim olusmasi icin calisman olur. Seneye borclari bitiremeden dusersek borc kapattim diye boburlenmene kaynak olan gelirler seneye olmayacak ve satilacak gidecek futbolculari da dusunursen, eldeki kadro yine sezon ortasi kume dusebilir. Gel vazgec Eses'i amatore dusuren boyyuk basgan olma ihtimalini ortadan kaldir.

3 15 Cevap Yaz
Deli Ruhi 6 Şubat 2021 16:14

Başkan gündem değiştirip martaval okumaya devam et. Takımın hali sportif başarınız ortada. Hala istifa etmeyin.

6 22 Cevap Yaz
bilek26 6 Şubat 2021 15:34

Sanal para bir hayaldir saadet zincirinden başka bir şey değildir. Birkaç sene içinde merkez bankaları birleşmiş milletler bir karar alır suç bile ilan edilebilir bu tam bir saçmalık bence.

4 12 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi