Eskişehirspor yönetimi toplanıyor: Tamam mı, devam mı?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yönetimi toplanıyor: Tamam mı, devam mı?
A
a

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig'de bu sezon en ağır mağlubiyetini aldı. Siyah Kırmızılı ekip, Alaplı Belediyespor karşısında 4-0'lık skorla mağlup oldu. Peki şimdi Eskişehirspor'da neler olacak? Yönetim ne karar verecek? Beklenen istifalar gerçekleşecek mi? İşte merak edilenler...

Sütiş Eskişehir
Sezon başı büyük ümitlerle ciddi paralar harcanarak kurulan Siyah-Kırmızılı takım, şampiyonluk şansını mucizenin de mucizesine bıraktı. Herkesin aklında aynı soru var. Şimdi ne olacak? Eskişehirspor yönetimi sessizliğini bozacak mı?

Genel kurula mı gidecekler?

Tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Eskişehirspor, haftalarca lider götürdüğü grupta son 5 maç kala liderin 6 puan gerisine düştü. Camia, Siyah-Kırmızılı takıma olduğu kadar yönetime de tepkili. Özellikle çok sayıda transfer yapılmasına rağmen sonuç alınamaması en büyük sorun. Peki, yönetim ne düşünüyor? Her hangi bir açıklama henüz yapılmadı. Genel kurula gidip gitmeyecekleri şu an soru işareti. 

Play-Off iddiası mı kovalanacak?

Mucizenin de mucizesine kalan liderlik konusu moral bozarken, lig ikincilerinin Play-Off oynama ihtimalinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği belirsiz. Ancak ümitlenmemekte fayda var. TFF’nin sezon başı açıkladığı statüde böyle bir durum yok. TFF’den an itibariyle bu konuda resmi bir açıklama yok… Geçen sene de küme düşme kalkıyordu. Sonuç?

Olağanüstü toplantı

Alınan bilgilere göre, bugün akşam tesislerde olağanüstü toplantı yaparak durum değerlendirmesi yapacak olan Başkan Erkan Koca ve yönetim kurulu üyeleri, yola devam edip etme konusunda karar verecek.

Eskişehirspor taraftarı yasağa rağmen gitmişti

Eskişehirspor taraftarına maçtan önce Alaplı Kaymakamlığı deplasman yasağı getirmişti. Es Es taraftarı, Alaplı’da oynanan karşılaşmayı izlemeye geldi. Yapılan görüşmelerin ardından 30’a yakın Eskişehirspor taraftarı deplasman tribününe alındı. Taraftarlar ilk yarıda oynanan kötü futbolun ardından takımı yanına çağırırken, galibiyet alınmasını istedi. Ancak ikinci yarı alınan hezimet sonrası taraftar büyük üzüntü yaşadı. 

En ağır hezimet

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig’de bu sezon en ağır mağlubiyetini aldı. Siyah Kırmızılı ekip, Alaplı Belediyespor karşısında 4-0’lık mağlubiyet aldı. Es Es, bu maçtan önce en farklı mağlubiyetini Polatlı Belediyespor ve Gölbaşı Belediyespor karşısında almıştı. Es Es bu maçlardan 3-1 mağlup ayrılmıştı. 


 
 
Kaynak : MUHABİR - DUHAN BERK ÖTSUKARCI
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
esesliii 28 Mart 2024 16:44

bu takımdan bi cırt olmaz

0 0 Cevap Yaz
Arif iyikan 26 Mart 2024 21:06

liderlik gitti şampiyonluk uçtu toplasalar ne yapacaklar AKP'nin peşinde koşacaklarina takımla ilgilenseler di böyle olmazdi

0 0 Cevap Yaz
Reha Özbay 25 Mart 2024 22:24

Yönetim İstifa

0 2 Cevap Yaz
Orhan bayram

İstifa için hava parası mı istiyorsunuz.

0 0
Yazık 25 Mart 2024 20:41

Bu oyuncuların hazırlık maçlarını görün.Zaten 7-8 gol yemeye alışmışlar.

0 4 Cevap Yaz
Es-Es li 25 Mart 2024 16:45

Bi gidin artık bu işi bilen geldin. Ben iki amatör küme takımındaki başkanlık yöneticilik yaptım sizin yaptığınız hataları inanın yapmazdım.

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi