Eskişehirspor yönetimi listeyi divana verecek mi?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yönetimi listeyi divana verecek mi?
A
a

Eskişehirspor Kulübünün yarın saat 14.00’de Anadolu Üniversitesi AKM Salonda yapılacak Olağanüstü Genel Kurulunda, başkan adayı çıkmaması halinde, Başkan Halil Ünal’ın ateşten gömleği tekrar giymeye hazır olduğu öğrenildi.

Sütiş Eskişehir
Her ihtimale karşı bir yönetim listesi hazırlayan Ünal’ın, listesini seçim maddesinde divana verip vermeyeceği bilinmiyor. Alınan bilgilere göre görevin tekrar Ünal’a kalması halinde, seçimin 20 Haziran’a ertelenmesi de gündemde.

Eskişehirspor Kulübünün 6 Haziran da Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılması planlanan Olağan Mali Genel Kurulu ve akabinde gerçekleşmesi beklenen Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu, yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle, 13 Haziran Çarşamba gününe ertelenmişti.

ADAY OLAMADILAR
Başkan Halil Ünal’ın görevi bırakma kararının ardından yönetim oluşturmak için yoğun bir çalışma yürüten yöneticiler Erdal Şahbaz ve İsmail Ilgaz, son anda aday olmaktan vazgeçtiği için, Başkan Halil Ünal’ın adı tekrar adaylık için geçmişti.

ORTADA RESMİ ADAY YOK
Ertelenen Genel Kurul sonrası şehrin birlik beraberlik içinde destek vermesi halinde şampiyonluğa oynayacak bir takım kurarak görevine devam edebileceği mesajını veren Başkan Halil Ünal, henüz istediği desteği bulamadığı için resmi olarak adaylığını açıklamış değil.

GENEL KURUL YARIN SAAT 14.00’DE
Yarın saat 14:00’te Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek Mali Genel Kurul ve saat 15.00’de yapılacak Genel Kurul öncesi, gözler Başkan Halil Ünal’a çevrilmiş durumda.

KARARI GENEL KURULDA VERECEK
Alınan bilgilere göre yarın yapılacak genel kurulda, başka bir adayın çıkmaması halinde, kulübün sahipsiz kalmaması adına ateşten gömleği tekrar giymeye hazır olan Ünal’ın, geçici bir yönetim listesi hazırladığı, genel kurulda yaşanacak gelişmelere göre seçim maddesinde gerekirse yönetim listesini Divan Kuruluna vermeye hazır olduğu öğrenildi.

DAHA GÜÇLÜ BİR YÖNETİM İÇİN
Diğer taraftan alınan bilgilere göre Başkan Ünal’ın, daha sağlıklı ve güçlü bir yönetim oluşturma adına, Divan’a önerge vererek, Genel Kurulu 20 Haziran’a erteleme ihtimalinin de olduğu gelen bilgiler arasında.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Esesli 13 Haziran 2018 11:04

Haa sahi birde yazılan yorumlarıda begensenizde beğenmeseniz de bi zahmet yayinlayinda dürüst olabileceginize inanalım.

0 0 Cevap Yaz
Esesli 13 Haziran 2018 11:02

Ya anadolu gazetesi ne biçim habercilik bu bir haberde bomba gibi kadro cat cat cat transfer,transfer tahtası açılacak hedef süper lig diğerinde yok liste yapacak mı yok divana verecek mi kimse aday olmazsa tekrar aday olacak bu işi yapacaksanız ciddi olun yaptığımız haberleri takip edin haberleriniz bile çekişiyor bu durumda hiç inandırıcı olmayıp güven duyulmuyorsunuz.

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi