Eskişehirspor yönetimi için yeniden harekete geçtiler!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yönetimi için yeniden harekete geçtiler!
A
a

Eskişehirspor Osman Taş'ın ardından başkanını ararken geçtiğimiz seçimde yönetime talip olan ancak üyelik sorunu nedeniyle aday olamadıklarını belirten "Yeni oluşum" grubu yine harekete geçti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor yönetimi için yaklaşık 1 ay önce talip olduklarını belirten ve "Yeni oluşum" adı verilen grup, 17 Kasım’da yapılacak olan genel kurul öncesi yine harekete geçti. Bu kez tesislerde kulübün mali durumu hakkında bilgi aldıklarını belirten Bahri Bakaç, önlerinde halen üyelik engelinin bulunduğunu, üyelik için girişimde bulunmalarına rağmen, şuanda bir yönetim kurulu olmadığı için kulübe üye olamadıklarını söyledi. Bakaç ve arkadaşlarının denetim kurulu ile bunu konuyu görüştükleri ve birkaç gün içinde aday olup olmayacaklarına karar verecekleri belirtildi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bilek26 15 Kasım 2019 20:50

adamlar üye olmak istiyorsa üye yapın ya bu ne. Ne demeğe sündürüyorsunuz mutlaka yolu vardır üye yapın arkadaşları derdiniz ne?

2 1 Cevap Yaz
furemen 15 Kasım 2019 19:42

Bi gidin ya!Ne olduğunuz belli değil,başkan kim olacak diyoruz belli değil,kulübe üye misin değilim.Bütçe var mı?Yok Şehirden destek gelirse kulübü yöneticez..Şehir para versin dedem de aday olur.Gündem işgal ediyorsunuz bi halt yapacağınız yok.Bir önceki seçimde üye değiliz yönetmelik değişsin dediniz.Ulan Osman başkan ikinciye seçildi,niyetiniz ciddi olsaydı gider 3-5 biner lira bağış yapardınız aynı gün üye olurdunuz.Bazı arkadaşlarda talip olanlara engel olmayın diyor.Hayret ediyorum ya Osman Taş başkan oldu da ne oldu?-9 puanla lige başladık.Kaldı ki Osman Taş kulübün üyesi daha önceki yönetimde bulunmuş az çok para koymuş bi adamdı.Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

3 6 Cevap Yaz
Bayram 15 Kasım 2019 18:45

Benim anlamadığım ben adayım diyorsun ama genel kurula gelmiyorsunuz adaysan o gün kürsüye çıkar yapacağın işleri yapacağın icraatları teker teker açıklarsın şuydu buydu benim önümü açın falan filan yeni gelin adayının ağlamadı gibi giderim ama ağlarımda der gibi işi üstlenmek için hiç bir gayret göstermiyor arkadaşlar göreve talip olduğunuz kulüp Eskişehirspor beyler bugün bu durumda ama bu takım 3 .ligte bile oynadığı lige renk getirdi vizyonu olan yöneticiler başta olsaydı bu takım bu halde olmazdı marka değeri bu takımın değer biçilemez kendinizi siz değil biz ağırdan satıyoruz görev istiyorsanız sahne belli allah kelamı değil insanlara anlatırsınız yapacağınız icraatları insanlarda oy birliği ile kabül edilir uygun bir yol bulunur beyaz Showa çıkar gibi talibiz değil talib olmak için hangi uğraşları veriyorsunuz hangi enerjiyi harcıyorsunuz bir görelim

2 8 Cevap Yaz
esesli 15 Kasım 2019 17:14

Gelirsin icraat yaparsın. örneğin bir dosyayı kapatırsın. sonra kaynaklarını gösterirsin. genel kurulda arkadaşlar sizin güvenini kazanırlar tüzük değişikliği yaparlar, sonra üye olursunuz bir hafta kongre ertelenir daha sonra seçimde seçilirsiniz. o arada yönetime gelmiş gibi ön görüşmeleri yapar alacaklılarla anlaşırsınız. Bunu yolu bu.

2 15 Cevap Yaz
Tekin 15 Kasım 2019 16:42

Osman tekrar liste olusturuyormus😀

9 4 Cevap Yaz
erhan 15 Kasım 2019 16:08

kimse talip olmazken hala taşın altına el sokacağız diyenlere lütfen artık engel olmayın, üye yapın, tüzük değiştirin projelerini dinleyin ikna olan inanan desteklesin bu takım kimsenin malı değil

7 10 Cevap Yaz
edirne eses 15 Kasım 2019 16:05

eskişehir ve eskişehirspor bir markadır. bu iş için çalışacak kişilerin önünü açmak gerekir. artık insanları kırmanın ve dışlamanın zamanı değildir. güzel işler olması temennimizdir. bizler gurbettede olsak eskişehirsporluyuz. artık bu takımı ayağa kaldıralım.

5 8 Cevap Yaz
Aklınız neredeydi? 15 Kasım 2019 15:52

"Bahri Bakaç, önlerinde halen üyelik engelinin bulunduğunu, üyelik için girişimde bulunmalarına rağmen, şuanda bir yönetim kurulu olmadığı için kulübe üye olamadıklarını söyledi. " Aylardır yönetime talip olma ihtimaliniz var, kulübe üye olmayı akıl edemiyorsunuz. Yönetim varken üye olsaydınız. Komiksiniz.

5 17 Cevap Yaz
Ahmet emin

Burada bazı arkadaşlar anlama zorluğu çekiyor galiba adamları üye yapmıyorlar osman taş ve ekibi başkanlığı alamayacağım diye üye yapmadı.şimdide üye yapacak muhatap bulamıyorlar.bence kesinlikle şu an bizi kurtaracak projeleri olan en uygun ekip denenmeli.ve bu güne kadar nasıl usulsüzlük varsa çıkmasın diyemi üye yapmıyorlar aklıma geliyor

2 3
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi