Eskişehirspor yenilince herkes yarışa dahil oldu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yenilince herkes yarışa dahil oldu!
A
a

Eskişehirspor, geçtiğimiz Çarşamba günü Polatlı Belediyespor'a karşı aldığı mağlubiyetin ardından moral bulmak amacıyla Gerede ile karşılaştı. Ancak, sahada tam anlamıyla bir hayal kırıklığı yaşandı. Es Es maçı 2-1'lik skorla kaybederek herkesi yeniden yarışa ortak etti. Peki şimdi BAL liginde neler olacak? Eskişehirspor'un yarışa soktuğu takımların puanları ne durumda?

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor, geçtiğimiz Çarşamba günü Polatlı Belediyespor karşısında aldığı mağlubiyetin ardından Gerede ile oynadığı maçta toparlanmaya çalıştı. Ancak, sahada beklenmedik bir tablo ortaya çıktı. Es Es, attığı tek gol dışında yaratıcı bir oyun sergileyemedi ve sadece 1 net pozisyon bulabildi. Sonuç olarak, sahadan 2-1 mağlup ayrılarak hayal kırıklığı yaşattı ve takımı yeniden çekişmeli bir yarışa ortak etti.

Eskişehirspor yenilgileri ile diğer takımlara orta açtı! 

25 puanlı Eskişehirspor Geredespor’a mağlup olsa da haftayı yine zirvede tamamladı. 23 puanla 2. sıradaki 1926 Polatlı, Karadeniz Ereğli deplasmanında 1-1’lik eşitlikle 1 puanı hanesine yazdırdı. 23 puanla 3. sıradaki Çilimli Belediyespor ise deplasmanda Alaplı Belediye’ye 4-2 mağlup oldu. 11. haftayı Eskişehirspor 25 puanla liderlik koltuğunda tamamlarken Kırşehir’i deplasmanda 2-1 mağlup ederek puanını 24 yapan Ankara TKİ averajla 2. sırayı aldı. 24 puana ulaşan 1926 Polatlı ise haftayı 3. sırada tamamladı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi