Eskişehirspor yenilgi yüzü görmedi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yenilgi yüzü görmedi
A
a

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Eskişehirspor hazırlık süreci öncesi 6 hazırlık maçı yaptı. Kırmızı Şimşekler 6 hazırlık maçında 4 galibiyet ve 2 beraberlik aldı ve yenilgi yüzü görmedi.

Sütiş Eskişehir
İlk maçta kazandık
Eskişehirspor yeni sezon hazırlıklarına 2 Temmuz’da başlamıştı. Yaklaşık 15 gün boyunca Eskişehir’de ilk etap çalışmalarını yapan Kırmızı Şimşekler, Eskişehir’de MC Oran ile hazırlık maçı yaptı. Cezayir ekibi ile tesislerinde karşı karşıya gelen Es Es rakibini yeni transferi Marko Milinkovic’in golüyle 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Osmanlı’yı geçtik
Es Es 20 Temmuz’da ise Bolu’ya giderek kampa girdi. Kırmızı Şimşekler, Bolu’daki ilk hazırlık karşılaşmasını 2. Lig ekibi Hacettepe ile yaptı. Rakibini 4-2 mağlup eden Es Es üçüncü hazırlık karşılaşmasında ise Osmanlıspor ile kozlarını paylaştı. Şimşekler rakibini yine Milinkovic’in golüyle 1-0 mağlup etti.

Sivas ile berabere
Siyah Kırmızılı ekip Bolu’daki son hazırlık maçında Süper Lig ekiplerinden Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada öne geçmeyi başaran Es Es son dakikalarda yediği golle sahadan 2-2’lik eşitlikle ayrıldı. Kırmızı Şimşekler bu karşılaşmanın ardından Eskişehir’e dönerek Bolu kampını noktaladı.

Konya’da pes etmedik
Kırmızı Şimşekler 5’inci hazırlık maçında 3. Lig ekiplerinden Karacabey Birlikspor ile Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu’nda kozlarını paylaştı. Bursa temsilcisini 2-1’le geçen Es Es son hazırlık karşılaşmasında geçtiğimiz akşam Süper Lig ekibi Konyaspor ile karşılaştı. 3 kez geriye düştüğü maçta pes etmeyen Şimşekler sahadan 3-3’lük beraberlikle ayrıldı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Yusuf26 6 Ağustos 2018 20:36

İnşallah darısı lige diyelim

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi