Eskişehirspor’un zamanı kalmadı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’un zamanı kalmadı!
A
a

Eskişehirspor, 17 Kasım Pazar günü olağanüstü seçimli genel kurula gidecek. Camia, 17 Kasım’da yapılacak olan kongrede güçlü ve güvenilir bir yönetimin oluşmasını aynı zamanda kongrenin ertelenmemesini istiyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’da adeta geleneksel hale gelen olağanüstü genel kurul süreçlerinin bir yenisini 17 Kasım Pazar günü saat 15.00’de Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde yaşanacak. Osman Taş’ın istifasının ardından camia kulübün yeni başkanının kim olacağını merakla bekliyor. 7’den 70’e herkes kulübün 17 Kasım’da güçlü ve güvenilir bir yönetimin göreve gelmesini ve kongrenin de ertelenmemesini hedefliyor.

Soydaş’tan önemli çıkış

Şimdiye kadar başkanlık için adı geçen Rıza Soydaş’ın ise girişimlerini sürdürdüğü öğrenildi. Son olarak Soydaş esgazete.com’a yaptığı açıklamada Es Es’i sahipsiz bırakmayacaklarını söyledi. Soydaş, “Eskişehirspor bizim her şeyimiz. Gelinen noktada ekibim ile Eskişehirspor'u sahipsiz bırakmama kararı aldık. Eskişehirspor'u ayağa kaldıracak bir yönetim olursa da destek vermeye hazırız. Pazar günü kongrede olacağız. Tüm Eskişehirspor sevdalılarını kongre salonuna davet ediyoruz" dedi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi