Eskişehirspor’un yeri Süper Lig’dir

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’un yeri Süper Lig’dir
A
a

Eskişehirspor tesislerini ziyaret ederek teknik kadro ve futbolculara tatlı ikram eden Vali Özdemir Çakacak, Eskişehirspor’un yönetimiyle, teknik kadrosuyla, futbolcularıyla, taraftarlarıyla Süper lige layık olduğunu söyledi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Eskişehirspor tesislerini ziyaret ederek, Siyah kırmızılı futbolculara ve teknik kadroya başarılar diledi. Denizlispor karşısında alınan galibiyetten dolayı takımı kutlayan ve Giresun maçı için başarılar dileyen Vali Çakacak, “Denizlispor galibiyetiyle bir çakış yakaladık. İnşallah bundan sonra da güzel bir şekilde yol alırız. Eskişehirspor’un ve taraftarların tarihteki yeri çok ayrı. Bu büyük camia, yönetimiyle, takımıyla, taraftarıyla Süper ligi hak ediyor” dedi.
 
Teknik direktör Yücel İldiz ve kaptan Hürriyet’e de başarılar dileyen Vali Çakacak, takıma tatlı ikram ettikten sonra tesislere geçerek Başkan Halil Ünal ile görüştü.
Başkan Halil Ünal ile birlikte her eve 2 forma kampanyasını başlatan Vali Çakacak’a, nazik ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Ünal, Eskişehirlilerin forma kampanyasına gereken ilgiyi göstereceğine inandığını belirterek, Vali Çakacak’a plaket taktim etti.
 

STADI DOLDURALIM

Diğer taraftan Pazar günü oynanacak Giresun maçı içinde taraftarların maça büyük ilgi gösterdiğini belirten Başkan Ünal; “Taraftarlarımızdan stadı tıklım tıklım doldurmasını bekliyoruz” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi