Eskişehirspor'un yeni hocası için...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un yeni hocası için...
A
a

Eskişehirspor’da Teknik Direktör İlhan Var’ın görevden ayrılmasının ardından göreve kimin geleceği merakla bekleniyor. Yönetim önceliğini transfer yasağını kaldırmaya vermiş durumda. Eğer transfer yasağı kalkarsa yeni hoca şehir dışından olacak. Eğer açılmazsa ise yönetim tercihini Eskişehirli hocalardan yana kullanacak.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Karşılıklı yollar ayrıldı
Boluspor ile oynanan karşılaşmanın ardından Eskişehirspor yönetimi tam kadro olarak tesislere gitmişti. Burada kritik bir toplantı yapan yönetim, İlhan Var ile yollarını ayırmaya karar verdi. Daha sonra Var ve yardımcılarıyla yüz yüze bir görüşme yapan yönetim, genç teknik adam ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Öncelik yasağın kaldırılması
Bu ayrılığın ardından yeni teknik adam konusunda görüşme yapan yönetim, hoca konusunu ikinci plana bırakarak önceliğini transfer tahtasını açmaya ayırdı. Yoğun bir şekilde yürütülen görüşmelerde, transfer tahtasını açmaya yakın oldukları belirtilen yönetimin, gerekli maddi kaynağı bulmak için iki farklı firma ile görüşmelere devam ettiği ve buradan gelecek parayla FIFA’da bulunan öncelikli 9 dosyayı çözerek, transferi açmak istediği öğrenildi.

Tecrübeli isim gelebilir
Transferin açılması halinde yeni teknik adam tercihini gözden geçirmeyi ve tecrübeli bir isimle yola devam etmeyi planlayan yönetim, transferin açılmaması halinde ise Eskişehirli teknik adamlardan oluşacak bir kadroyla yola devam ederek 2. Ligin planlamasını yapacağı öğrenildi. Camia önümüzdeki günlerde hem yeni hocanın kim olacağını hem de transfer yasağının kaldırıp kaldırılmayacağını merakla bekleyecek.
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Özkan 10 Ocak 2021 03:50

Eskişehirspor artık önümüzdeki sezonun hazırlıklarına başlamalı takımı ikinci ligden yeniden üst liglere çıkarmanın hesabı yapılmalı. Yeniden transfer tahtasını açmak yeni transferler yapmak bu takıma yarardan çok zarar getirir. Takımın başına Eskişehirsporu iyi bilen Eskişehirli bir hoca gelmeli ve gençlerle yola devam edilmeli. Bakın Bursaspora inanılmaz gençleri var ve o takım eze eze süper lige çıkacak. Bizim niye böyle bir takımımız yok. EsEs gençleriyle yeniden küllerinden doğabilir gerisi boş.

0 0 Cevap Yaz
Dik Duruş 6 Ocak 2021 20:49

Tatar başkanım kendini gönder hoca degil

3 17 Cevap Yaz
ESES 1965 6 Ocak 2021 17:00

Çare Şehrimizin aslanı DİRİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ haydi görev başına.

13 5 Cevap Yaz
furemen 6 Ocak 2021 14:50

Teknik direktöre gerek yok.Düştük artık para harcamayın.Transferide sakın açmayın.O sezon başıydı şimdi sadece zararı olur.

2 12 Cevap Yaz
Mehmet İlhan 6 Ocak 2021 14:26

Takımın içini boşalttıniz şimdide doldurmaya çalışıyor sunuz Kayyum kayyum kim ne kadar para yedi kime ne ödendi kimse bilmiyor kayyum gelirse bizleri aydınlatır boşuna uzatmaları oynamayın

2 29 Cevap Yaz
Alper AKIN 6 Ocak 2021 14:19

Transferi acacak para yok. Hadi buldun ! Transfer yapacak para yok. Hadi buldun ! Kumede kalmak icin 32-35 puan toplaman lazim. Bu kadroyu kuracak mali gucun yok, kursanda odemeleri zamaninda yapacak gucun yok. Mevcut kadronun bile maaslari/alacaklari bekliyor. Su durumda transferi acmak mevcut borcu arttirarak alt lige dusmek olur. Eminim yonetimde farkinda ama ucuz siyaset yapiyorlar. Eskisehir i oyuncak etmiyecegiz diyerek kendi oyuncaklari yapma hevesindeler. Yonetime aday ciktiginda hemen kendi alcaklarini isteyen yonetim, bakalim bundan sonra alacaklarini isteyenlere sabredin ne aceleniz var diyebilecek mi ? Yoksa federasyona sikayet eden elini kolunu sallayarak gidecek mi? Mantiksal olarak dustuk bakalim seneye hangi oyuncular elimizde kalacak, bu yonetimle seneye U14 maclara cikmaya baslar.

0 28 Cevap Yaz
Burak 6 Ocak 2021 13:06

Yeni yerli ünlü teknik adam Emirdağlı kubat olsun en az bunlar kadar anlar.

3 27 Cevap Yaz
İlhan 6 Ocak 2021 13:06

Son iki yılda bir takım oluşturacak kadar tek. direktör değiştirdiniz! Sizin aklınız başınızda mı? Akıl almaz paralar veriyorsunuz hala. Bu gidişle batmaktan beter olacaksınız.

1 24 Cevap Yaz
Suat AVNİ 6 Ocak 2021 13:00

Ç are :. KAYYUM......

3 23 Cevap Yaz
esesli 6 Ocak 2021 12:31

2 lig kırmızı grup hayırlı olsun....

2 25 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi