Eskişehirspor'un transferi açma umudu...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un transferi açma umudu...
A
a

Futbol yorumcusu Devrim Çetin'den Eskişehirspor'un transfer yasağına dair flaş açıklama

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Futbol yorumcusu Devrim Çetin, Eskişehirspor’un Adana Demirspor ile oynadığı maçın ardından açıklamada bulundu. Es Es’in durumunun kötü olduğunu söyleyen Çetin ayrıca Başkan Mustafa Akgören’in kardeşi Kerem Akgören’in kendisine devre arasında transfer yasağını kaldırmaya çalışacaklarını söylediğini belirtti. Çetin, “Dost acı söyler. Eskişehirspor küme düşecek. Bu net bir şekilde gözüküyor. Çok büyük bir camia gözümüzün önünde eriyip gidiyor. Başkanın kardeşi Kerem Akgören ile konuştum. 'Devre arasında transferi açmaya çalışacağız’ şeklinde konuştu” dedi. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Nikola 26 Kasım 2020 08:27

Bunu söyleyen adama sorarlar; Milinkoviç, Sissoko, Issah, Emre ve Berkay neden gönderildi? Bırakın bu işleri.. Kurulu takımı dağıttınız.. Şimdi hem transferi açmak için para harcayacaksınız hem transfer edeceğiniz oyunculara imza parası, garanti para (bonservis yazmıyorum çünkü boştaki oyunuları alacaksınız mecburen) vereceksiniz hem de o oyuncuların maaşlarını ödeyeceksiniz.. Bu masalları gidin hiçbirşeyin farkında olmayıp bedava bilet için onun bunun peşinden dolaşanlara anlatın..

1 4 Cevap Yaz
ess 25 Kasım 2020 16:23

eskiden şuradaki yorumları okur, ona göre cevaplardım ya da ayrı bir yorum yapardım. şimdi bakmaya üşeniyorum. yok. umut yok. para yok. takımın kapasitesi belli. yönetimin kapasitesi belli. yeni aday var mı? o da yok. sponsor var mı? o da yok. stad geliri, reklamı vs var mı yok. kim var, ilhan var. o niye var, çünkü yukarıdaki saydıklarımı görmezden gelip td değişince takımın uçacağını sanan yeni yetmeler var. onlardan bol bol var ama.

1 0 Cevap Yaz
Umut 25 Kasım 2020 14:31

Umut fakirin ekmeği derler ama artık oda yok. Haberin içinde yer alan tek doğru cümle bu sene küme düşeceğimiz. Artık daha radikal kararlar alınması lazım. Başta yönetim ve şakşakçıları bu takımdan ayrılması gerekiyor. Tek çare tüm borçlu takımlar gibi sıfırdan bir takım alıp , kurumsal bir yapıyla ilerlemesi. Eş dost ile olacak şeyler değil bunlar. Bugüne kadar eş dost sevdasına gelinen noktada formanın yıkanmadığı , kasaptan markete borç batağında bir kulüp! Eskişehir'in gençleri olarak biz buna varız. Yeter ki köstek olmayın , yoldan çekilin

1 1 Cevap Yaz
bilek26 25 Kasım 2020 02:50

Transferi acacak olan yönetin gecen sene sissokoyu milinkoviçi kamalı göndermezdi geçin bunları taraftar bu lafları yemiyor artık.

1 6 Cevap Yaz
furemen 25 Kasım 2020 00:53

niğde bor eşek pazar

3 0 Cevap Yaz
Fanatik ESESLİ 24 Kasım 2020 23:14

Kendi söylediğine kendi inanmışmıdır acaba, tabi söyledi ise

1 1 Cevap Yaz
Burak 24 Kasım 2020 19:24

Transfer tahtası açılsa ne olacak para mı var. Önce gençlerin parasını ödeyin. Sonra elektriğini suyunu doğalgazını açık tutun yeter.

1 1 Cevap Yaz
Haksever 24 Kasım 2020 17:56

Hiç sanmıyorum. Artık kabul edelim koskoca bir camia eriyip tükeniyor. Şehrin hatırı sayılır iş adamları da sadece izliyor.

2 9 Cevap Yaz
furemen

Koskoca camia diyenlere hayret ediyorum.İki kişiyle camia olunmaz.Koskoca olan yanlız taraftar.Ortada camia diye bir şey yok.Hiç olmadı zaten.

2 2
Deli Ruhi 24 Kasım 2020 17:05

İnsanları kandırmayı , umut dağıtmayı bıraksınlar. Bu yönetim kendi söküğünü dikemiyor. Ne transfer tahtasını açmayı. Şimdi de bu şekilde taraftarla dalga geçecekler. Taraftarı aptal yerine koyup uyutacaklarını sanıyorlarsa yanılıyorlar. Kişilerin yaptıkları yapacaklarının aynasıdır. -ecek, -acak eki Eskişehirspor için yoktur. Açacaklarsa açarlar. açamayacaklarsa istifa edip giderler.... Bu denklemin çözümü bu kadar basit.

4 12 Cevap Yaz
Dik Duruş 24 Kasım 2020 16:47

Derler yavrum derler transfer acicaz da derler şapkadan tavşan çıkacak da derler. Yazık oldu takıma saçma sapan hocalar ve garibim çaresiz topçular tek sevindim bazı topçular mecburiyetten profesyonel oldu ekmek kapısı açıldı hadi gerçekler söylemek gerekirse aralarından iyiler çıktı gerisi başka mesleklere girmek zorunda kalacaktı bazı arkadaşlara. İyi oldu topçu sifati kazandı. Onlara az gayret etsin yoksa esesten mecburi emekli olucak arkadaşlar var dua etsinler ne diyim biz taraftar olarak çok üzgün ve sinirliyiz aşktan sevgiden nefret dogurtmaya çalışıyorlar malesef ama insan sevdine kızar değer verdiğine söylenir bizimkide bu hesap inşallah düzelir nediyim ya sözün bitti yerdeyim parmaklarım çaresiz klavyede destekten başka elimizden bişey gelmiyo.

1 8 Cevap Yaz
Eses26 24 Kasım 2020 14:59

Ligde kalmak icin en az 12 galibiyet yani 36 puan gerekli bu kadar puanı İkinci yarı transferi acıp alma imkanı yok. Bu ligte kesin galip gelirim diyebileceğin mac yok. her sonuca acık bir lig. kaldıki bütün takımlarda ihtiyacı doğrultusunda transfer yapacak. İşimiz gercekten cok zor fakat mevcut kadro kazanmaya başlarsa takım acılır 5 tane cok kaliteli oyuncu ile bu iş olur. Teknik heyet takımı iyi hazırlıyor. Devamında seri galibiyetler gelecek İnşallah üst üste iki gaslibiyet alsak fifa dosyalarıda müsade ederse ligte kalırız.

2 8 Cevap Yaz
furemen

Bana göre ligde kalmamız için tek ihtimal var.O da pandemiden dolayı liglerin iptal edilmesi.Kimse hayal görmesin.

2 1
es es 24 Kasım 2020 14:52

Transfer tahtasının açılacağı falan yok gündem olmak için gereksiz gereksiz açıklamalar yapıp da taraftarı iyice germeyin.

1 14 Cevap Yaz
korhancan 24 Kasım 2020 14:14

Keşke transfer yasağı kalksa ama bu yönetim bu işi beceremez ve küme düşeriz.

1 11 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi