Eskişehirspor'un transfer yasağı devam ediyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un transfer yasağı devam ediyor!
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa önemli açıklamalarda bulundu. 30’uncu haftada oynayacakları Ümraniyespor maçı hakkında konuşan Çapa, “Ümraniyespor-Eskişehirspor maçı hedefleri olan iki takımın mücadelesi olacak. Zor bir maç olacak” dedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa gündeme dair çok önemli açıklamalar yaptı. Elazığspor maçı hakkında konuşan Çapa, “Son iki maçtan 6 puan çıkartmayı başardık. Eskişehirspor camiasına hayırlı olsun. Artık önümüzde 5 maç kaldı. Bu maçlardan da istediğimiz sonuçları alarak sezonu tamamlamak istiyoruz. Matematiksel olarak ligde kalmayı garantilemedikten sonra gelecek sezon hedefleri konuşmaya başlayamayız. Garantilemeyi başardığımız gün gelecek sezonun planlaması başlayacaktır” şeklinde konuştu.

Yasağımız devam ediyor

Transfer yasağının hala devam ettiğini söyleyen Çapa, “Kalan 5 maç var ama biz bir iki maç sonra ligde kalmayı garantilemek istiyoruz. Transfer yasağımız devam ediyor. Kulübün bir yapılanma sürecinde olduğu gerçek. Transfer defterini bir kez daha açmak çok düşük bir ihtimal. Biz altyapıdan yetişen oyuncularımıza güvenmek zorunda olan bir kulübüz. Ekonomik problemler bizi buna yönlendirdi” şeklinde konuştu.

Onların da hedefi var

​Ümraniyespor maçı hakkında konuşan, “Önümüzde Ümraniyespor deplasmanı var. Zor bir deplasman. Play-Off hesapları yapan güçlü bir rakip ile karşılaşacağız. Bu ligde hemen hemen bütün takımların bir hedefi var. Ümraniyespor-Eskişehirspor maçı da hedefleri olan iki takımın mücadelesi olacak. Maçlar kağıt üzerinde değil, yeşil sahada sonuçlanıyor. Yakalamış olduğumuz bir çıkış var ve bu çıkışı da İstanbul’da devam ettirmek istiyoruz” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi